Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 40

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 40
Kijktips van 26 september t/m 3 oktober

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!

1. Enola Holmes (Netflix)

Wanneer de tienerzus van Sherlock Holmes (Henry Cavill) ontdekt dat haar moeder vermist is, gaat ze op zoek naar haar en wordt ze zelf een superspeurder, terwijl ze haar beroemde broer te slim af is en een gevaarlijke samenzwering rond een mysterieuze jonge 'Lord' ontrafelt. Lees hier waar je Enola Holmes kunt kijken.

Lees hier vanaf maandag de filmrecensie van Enola Holmes.

2. Magic of Disney's Animal Kingdom, S1 (Disney+)

In het hart van Centraal Florida voert een team van meer dan 1.000 zeer gerespecteerde dierenverzorgingsdeskundigen, dierenartsen en biologen baanbrekend werk uit in Disney’s Animal Kingdom themapark en het SeaBase aquarium van Epcot. Bekijk hier waar je Magic of Disney's Animal Kingdom kunt streamen.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Netflix, 25 september)

Grindelwald is ontsnapt uit de gevangenis. Hij heeft meer volgelingen vergaard voor zijn doel - het verheffen van tovenaars boven alle niet-magische wezens. De enige die hem zou kunnen stoppen is de tovenaar die hij ooit tot zijn beste vrienden rekende, Albus Dumbledore. Lees hier waar je Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.

4. Just Mercy (Prime Video, 27 september)

Bryan Stevenson is een getalenteerde jonge advocaat. Hij vertrekt naar Alabama om daar de meest kwetsbare mensen te verdedigen in de racistisch beladen staat. Een van hen is Walter McMillian, een man die tot de doodstraf is veroordeeld wegens moord. Lees hier waar je Just Mercy kunt kijken.

5. Motherless Brooklyn (Prime Video, 27 september)

Lionel Essrog is een eenzame privédetective die lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette. Hij doet onderzoek naar de moord op zijn beste vriend en mentor. Lees hier waar je Motherless Brooklyn kunt kijken.

6. Jane the Virgin, S5 (Netflix, 27 september)

Netflix
De 23-jarige Jane Gloriana Villanueva, een religieuze, jonge Latina die zwanger raakt nadat ze kunstmatig geïnsemineerd wordt na een vergissing. Bekijk hier waar je Jane the Virgin kunt streamen.

7. Jumanji: The Next Level (Netflix, 27 september)

In dit nieuwe avontuur keert het groepje terug, maar is het spel veranderd. Wanneer ze terugkeren naar Jumanji om iemand van hen te redden, ontdekken ze dat niets is wat ze vooraf hadden verwacht. Van eeuwige dorre woestijnen tot besneeuwde bergen... Lees hier waar je Jumanji: The Next Level kunt kijken.

8. Charlie’s Angels (Netflix, 29 september)

Sabina Wilson is een enorme feestbeest, maar beschikt tegelijk over een aantal goede vaardigheden. Jane Kano is een voormalig lid van een inlichtingendienst en Elena Houghlin is een getrainde wetenschapper. Het trio wordt samengebracht binnen de geheime Townsend Agency waar ze bijgestaan worden door Bosley. Lees hier waar je Charlie's Angels kunt kijken.

9. The Boys in the Band (Netflix, 30 september)

De film draait om een groep homoseksuele vrienden die herenigen om een verjaardag te vieren. De avond krijgt echter een vrij onverwachte wending wanneer een oude studievriend - die mogelijk nog niet uit de kast is - van de gastheer opduikt. Lees hier waar je The Boys in the Band kunt kijken.

10. Manchester by the Sea (Netflix, 30 september)

Na het plotselinge overlijden van zijn oudere broer wordt Lee Chandler aangesteld als voogd voor diens zoon. Lee keert terug naar zijn geboortedorp om voor hem te zorgen. Daar moet hij om zien te gaan met zowel zijn ex-vrouw Randi als de gemeenschap van North Shore. Lees hier waar je Manchester by the Sea kunt kijken.

11. Cats (Prime Video, 30 september)

Op de meest speciale avond van het jaar, waarop de ‘Jellicle’-katten hun grote bal vieren zal een van hen door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren. Een teruggekeerde kat, Grizabella genaamd, keert ook deze avond terug. Lees hier waar je Cats kunt kijken.

12. Dolittle (Prime Video, 30 september)

Nadat Dr. John Dolittle zeven jaar eerder zijn vrouw had verloren, leeft de excentrieke, beroemde arts en dierenarts van koningin Victoria als kluizenaar achter de hoge muren Dolittle Manor. Met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Lees hier waar je Dolittle kunt kijken.

13. Mad Max: Fury Road (Netflix, 1 oktober)

Max (Tom Hardy), een man van actie en weinig woorden, tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. Furiosa (Charlize Theron), een vrouw van actie die haar pad naar overleving kan bereiken als ze door de woestijn geraakt terug naar het vaderland uit haar kindertijd. Bekijk hier waar je Mad Max: Fury Road kunt kijken.

14. Death Wish (Videoland, 1 oktober)

De film 'Death Wish' volgt een goedaardige familieman, Paul Kersey genaamd, die als chirurg werkzaam is in Chicago. Hij krijgt slecht nieuws te verwerken als zijn vrouw en dochter slachtoffer worden van een brutale inbraak. Bekijk hier waar je Death Wish kunt streamen.

15. The Exorcist (Netflix, 1 oktober)

Wanneer het meisje Regan (Linda Blair) ziek wordt en zich steeds vreemder gaat gedragen, staan alle dokters voor een raadsel. Wat mankeert haar? Regans alleenstaande moeder Chris (Ellen Burstyn) wordt wanhopig. Bekijk hier waar je The Exorcist kunt streamen.

16. Song Exploder, S1 (Netflix, 2 oktober)

Laat je inspireren door deze op de populaire podcast gebaseerde serie, waarin muzikanten diep in het creatieve songwritingproces duiken en hun gevoelens delen. Bekijk hier waar je Song Exploder kunt streamen.

17. The Greatest Showman (Disney+, 2 oktober)

De entertainer P.T. Barnum die vanuit het niets kwam om een fascinerend spektakel te creëren dat een wereldwijde sensatie werd. Met veel ambitie en doorzettingsvermogen zou hij Ringling Bros. and Barnum & Baily Circus oprichten: De grootste show die wereldberoemd werd. Lees hier waar je The Greatest Showman kunt kijken.

18. Emily in Paris, S1 (Netflix, 2 oktober)

Emily (Lily Collins) is een ambitieuze marketingmanager uit Chicago. Emily bemachtigt onverwachts haar droombaan in Parijs wanneer haar bedrijf een Frans luxe marketingbureau overneemt. Bekijk hier waar je Emily in Paris kunt streamen.

19. Il legame (Netflix, 2 oktober)

Wanneer een vrouw op bezoek is bij de moeder van haar verloofde in Zuid-Italië, vecht ze tegen een mysterieuze vloek waardoor ze haar dochter dreigt te verliezen. Bekijk hier waar je Il legame kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 40 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV