Nieuw seizoen Nachtdieren vanaf 18 oktober op NPO 3

Nieuw seizoen Nachtdieren vanaf 18 oktober op NPO 3
Ryanne van Dorst op bezoek in onder meer Haarlem en Den Bosch

Nieuws :

Voor veel mensen is de nacht een moment om het bedje op te zoeken, op te laden, te herstellen van een drukke werkdag of een avondje in de kroeg. Toch brandt er in sommige huizen in Nederland nog steeds licht en dwalen andere mensen op straat, terwijl de rest van het land al lang op één oor ligt.

Inmiddels zoekt Ryanne van Dorst al twee seizoen naar de mensen die 's nachts onderweg zijn. ie zijn deze mensen? En waarom zijn ze nog wakker? Kunnen ze niet slapen of willen ze niet slapen?

Ontroerende ontmoetingen
Ryanne gaat ook in het derde seizoen op nachtelijke ontdekkingstocht in Haarlem, Apeldoorn, Leeuwarden en Den Bosch. Ze ontmoet wederom uiteenlopende types in het holst van de nacht en stuit op hilarische en ontroerende ontmoetingen.

Ryanne: “Na twee seizoenen Nachtdieren heb ik er nog steeds geen genoeg van. Ook deze keer wikkelt elke stad die ik bezoek haar nachtelijke deken om me heen om me vervolgens de ene na de andere donkere verassing te bezorgen."

Het derde seizoen van Nachtdieren is vanaf 13 oktober elke dinsdag om 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle uitzendingen van Nachtdieren terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Nachtdieren vanaf 18 oktober op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV