Dit zijn alle deelnemers van Heel Holland Bakt Kids

Dit zijn alle deelnemers van Heel Holland Bakt Kids
Vanaf 3 oktober op NPO Zapp

Nieuws :

Na zeven seizoenen Heel Holland Bakt mogen nu ook kinderen alles in de strijd gooien om de beste thuisbakker te worden. En dat doen zij niet alleen, want de kandidaten vormen teams. De jonge bakkers doen dat samen doen met hun vader, moeder of een andere volwassene waar ze mee in één huis wonen. Heel Holland Bakt Kids gaat van start op zaterdag 3 oktober op NPO Zapp.

Deelnemers aan Heel Holland Bakt Kids

Annika en papa Jelle

De 10-jarige Annika is dol op volleybal, dansen, spelen en kletsen met vriendinnen. Maar zodra school uit is, duikt ze het allerliefst snel met haar vader Jelle de keuken in om wat lekkers te bakken. Vroeger moest ze nog naar haar vader luisteren, maar tegenwoordig is het andersom; Annika bepaalt wat er gebeurt.

Julian en mama Elma

De 11-jarige Julian zit bomvol energie. Daarom is hij dol op voetbal, gamen en buitenspelen. Maar zodra hij de keuken in stapt om lekker te bakken, wordt hij helemaal rustig. Dan kan hij alles loslaten. Julian woont de ene helft van de week bij zijn vader en de andere helft bij zijn moeder Elma. Samen met haar gaat hij de sterren van de hemel bakken in de Heel Holland Bakt Kids-tent.

Marem en mama Bernadette

De 10-jarige Marem doet samen met haar moeder Bernadette mee aan Heel Holland Bakt Kids. Marem is echt de bakker thuis. Het liefst bakt ze ‘s ochtends in alle vroegte een lekkere warme appeltaart, zodat ze haar moeder daarmee kan verrassen als ze wakker wordt. Als Marem niet in de keuken te vinden is, staat ze op het basketbalveld driepunters te scoren.

Mees en papa Bas

De 10-jarige Mees heeft zijn passie voor het bakken van zijn vader Bas. Ze bakken vaak en hebben daarom besloten om samen mee te doen aan het Heel Holland Bakt Kids-avontuur. Als Mees niet in de keuken staat, dan kun je hem vinden op het hockeyveld. Naast dat hij zelf hockeyt, geeft hij ook hockeytraining aan andere kinderen.

Juryleden
Onder toeziend oog van de juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven doen de bakduo’s uit Heel Holland Bakt Kids hun uiterste best om elke week tot meesterbakkers verkozen te worden en uiteindelijk de felbegeerde finale te behalen én te winnen!

Heel Holland Bakt Kids is vanaf zaterdag 3 oktober wekelijks om 19.25 uur te zien op NPO Zapp. Je kunt alle uitzendingen van Heel Holland Bakt Kids terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn alle deelnemers van Heel Holland Bakt Kids of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier