Roland Garros 2020 live op tv en online

Roland Garros 2020 live op tv en online
Graveltoernooi nu in najaar

Sport :

Het grandslamtoernooi Roland Garros is dit jaar van zondag 27 september tot en met zondag 11 oktober, omdat het vanwege het coronavirus niet in het voorjaar gespeeld kon worden. Eurosport doet uitgebreid verslag van Roland Garros, live op tv en online via de Eurosport Player.

Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Titelverdedigers
In 2019 won Rafael Nadal het mannentoernooi. Ashleigh Barty was de beste bij de vrouwen. Barty is er niet bij dit jaar, vanwege de coronapandemie. De Australische wil geen risico nemen en heeft niet met haar coach kunnen werken vanwege de gesloten grenzen.

Kiki Bertens
Er doen twee Nederlanders mee bij het enkelspel: Kiki Bertens en Arantxa Rus. Bertens is de nummer 8 van de wereld en in Parijs als vijfde geplaatst. In de week voor Roland Garros moest ze vanwege een achillespeesblessure afhaken in Straatsburg. Bekijk ook hoe laat Kiki Bertens live op tv te zien is.

Roland Garros live
Sportzender Eurosport doet dagelijks uitgebreid live verslag van Roland Garros. Op zowel Eurosport 1 als Eurosport 2 zijn wedstrijden te zien, soms onderbroken door andere sport, zoals wielrennen. Via de online Eurosport Player zijn alle banen live te zien.

Roland Garros is van zondag 27 september tot en met zondag 11 oktober dagelijks vanaf 11.00 uur (eerste week) of 14.00 uur (tweede week) te zien op Eurosport 1 en 2 en online via de Eurosport Player.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Roland Garros 2020 live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier