Zien: Dit zijn de panelleden van I Can See Your Voice

Zien: Dit zijn de panelleden van I Can See Your Voice
Nieuwe muzikale spelshow I Can See Your Voice vanaf 29 oktober op RTL 4

Nieuws :

In I Can See Your Voice draait alles maar om één grote vraag: wie van de kandidaten kan er echt zingen en wie houdt ons panel compleet voor de gek? De nieuwe muzikale spelshow I Can See Your Voice is vanaf donderdag 29 oktober te zien op RTL 4.

Vijf gloednieuwe panelleden moeten raden of iemand een gouden keeltje heeft of zo vals als een kraai zingt zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen. Het nieuwe spelprogramma wordt gepresenteerd door Carlo Boszhard.

Dit zijn de panelleden

Jeroen van Koningsbrugge

Acteur en presentator, bekend van onder meer De Lama's, Ik hou van Holland en Riphagen

Marieke Elsinga
Ronnie Flex
Fred van Leer
Samantha Steenwijk

Zangeres

Hilarisch
Presentator Carlo Boszhard over het nieuwe programma: "Het is een hilarisch spelprogramma. Je ziet iemand zingen die de wauw-factor heeft maar je kan zomaar op het verkeerde been worden gezet. Het wordt een feest om met zoveel bekende panelleden te mogen samenwerken."

I Can See Your Voice is vanaf donderdag 29 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit zijn de panelleden van I Can See Your Voice of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier