Hoe laat is Kiki Bertens live op tv tijdens Roland Garros?

Hoe laat is Kiki Bertens live op tv tijdens Roland Garros?
Nederlandse in achtste finales

Sport :

Kiki Bertens speelt op zondag 4 oktober om 11.00 uur in de achtste finale van Roland Garros. Ze speelt dan tegen de Italiaanse Martina Trevisan. Eurosport 1 doet live verslag op tv. Online kun je kijken via de Eurosport Player.

Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Vierde ronde
Bertens won in de eerste rondes van Katarina Zavatska, Sara Errani en Katerina Siniakova. In de vierde ronde, de achtste finales, is de 26-jarige Martina Trevisan (159ste op de wereldranglijst) haar tegenstander. Kiki Bertens speelt zondag 4 oktober om 11.00 uur op Court Suzanne-Lenglen.

Gravel
Het grandslamtoernooi op gravel is vanwege de coronapandemie uitgesteld van het voorjaar naar het najaar. Kiki Bertens, de huidige nummer acht van de wereld in het vrouwentennis, is als vijfde geplaatst voor Roland Garros 2020.

Roland Garros is tot en met zondag 11 oktober dagelijks live te zien op Eurosport 1, Eurosport 2 en online zijn alle tenniswedstrijden te volgen via de Eurosport Player.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hoe laat is Kiki Bertens live op tv tijdens Roland Garros? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier