Dinsdag in Frank & Rogier checken in: coronavirus gooit roet in het eten

Dinsdag in Frank & Rogier checken in: coronavirus gooit roet in het eten
Frank Jansen en Rogier Smit schieten te hulp

Kijktip :

Dinsdag staat er weer een nieuwe aflevering van Frank & Rogier checken in op het programma. Deze week gaat het excentrieke duo naar de bed & breakfast van Nadine en Simon, die ze vlak voor het begin van de coronacrisis hebben overgenomen.

Frank & Rogier checken in gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vakantiehoeve
Het stel nam dit voorjaar een vakantiehoeve over van de vorige eigenaren en ze wilden vol goede moed aan hun nieuwe avontuur beginnen. Binnen de kortste keren kwam het coronavirus echter om de hoek kijken. Dat heeft flink wat roet in het eten gegooid. Ondanks de zeeën van tijd zijn Nadine en Simon nog niet aan een volledige opknapbeurt van hun B&B toegekomen.

Tekst gaat verder onder video's.

Lockdown
Dat wil echter niet zeggen dat ze nog helemaal niets hebben gedaan. Tijdens de lockdown hebben ze hard gewerkt om zoveel mogelijk op te knappen, maar na een paar maanden kwam de bodem van hun spaarpot in zicht: het geld was op. Aan de B&B zijn ze dus nog niet toegekomen, en dus is er werk aan de winkel voor Frank Jansen en Rogier Smit.

Frank & Rogier checken in is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Frank & Rogier checken in terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Frank & Rogier checken in: coronavirus gooit roet in het eten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen