Vanavond op tv: docu Jochem Myjer - Nog eentje dan, Montana vertrekt uit Chateau Meiland

Vanavond op tv: docu Jochem Myjer - Nog eentje dan, Montana vertrekt uit Chateau Meiland
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 28 september

Kijktip :

Liefhebbers van Jochem Myjer krijgen vanavond de kans om een kijkje in het leven van de cabaretier te nemen met de documentaire Nog eentje dan. Verder onder het vertrek van dochter Montana uit Chateau Meiland. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 28 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Jochem Myjer - Nog eentje dan

NPO 2
20:25 uur

In de documentaire Jochem Myjer - Nog eentje dan volgen we de cabaretier tijdens het laatste deel van zijn theatertournee van 'Adem in, adem uit'. Voor deze uitputtingsslag moet alles wijken. Daarom leeft Jochem als een monnik. Alles voor de 'perfecte show'. Geen gemakkelijke opgave, zeker niet sinds Myjer in 2011 een tumor in zijn nek had en hij qua energieniveau lang niet meer de oude is.


Actiefilm: Kill Bill Vol. 1

NPO 3
20:25 uur

Op NPO 3 is vanavond de keiharde actiefilm Kill Bill Vol. 1 te zien. De huurmoordenaar 'The Bride' wordt op haar eigen bruiloft neergeschoten door haar opdrachtgever Bill en zijn handlangers. Ze overleeft de aanslag, maar door een kogel in haar hoofd ligt ze vier jaar in coma. Als ze bijkomt, is ze compleet over de rooie en vastbesloten om wraak te nemen. Ze gaat op zoek naar de bendeleden om ze één voor één te vermoorden. Bill bewaart ze tot het laatst.


Chateau Meiland: laatste dag Montana

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Chateau Meiland is het de laatste dag van dochter Montana op het chateau. Het is verzengend heet op het Chateau. Gelukkig zijn er ook nog wat klusjes te doen in de koele kelder. En daar vindt Maxime een geheime gang - zou ze dan eindelijk de gedroomde schat vinden? En omdat het de laatste dag is voor Montana op het chateau, gaat de familie uit eten. Daar worden Erica en Martien verrast: ze zijn helemaal vergeten dat ze 45 jaar geleden voor de eerste keer trouwden.


Voor Hetzelfde Geld: naar het platteland

RTL 4
20:30 uur

In deze aflevering van Voor Hetzelfde Geld gaan Edith en Peter op zoek naar een ander huis voor hetzelfde geld, met meer rust en ruimte. Als Edith en Peter in hun huidige hoekhuis in Haarlem hadden kunnen proefwonen, dan hadden ze het nooit gekocht. Het geluid van de buren zijn ze spuugzat en als echte Texelaar kan Peter niet wachten om weer richting het platteland te gaan. Ook Edith wil niets liever dan ruimte en een wei met schaapjes. Omdat reistijd geen rol speelt neemt Natasja het stel twee dagen mee, kriskras door Nederland.


Slot: Restaurant Misverstand

SBS 6
21:30 uur

Vanavond is de laatste aflevering van Restaurant Misverstand, waarin negen relatief jonge mensen met dementie als restaurantmedewerker aan de slag gaan. In de slotaflevering is het tijd voor de laatste shift in het restaurant, waar de vrijwilligers de afgelopen weken met veel plezier hebben gewerkt, onder leiding van chef-kok Ron Blaauw. Ook het afscheid gaat gepaard met een lach en een traan. Tot slot is het tijd voor de finale testen, hebben de afgelopen weken ook aantoonbaar resultaat opgeleverd?Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: docu Jochem Myjer - Nog eentje dan, Montana vertrekt uit Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV