Dinsdag 29 september in Crisis in de tent: de Sfeerstal in Nieuwveen

Dinsdag 29 september in Crisis in de tent: de Sfeerstal in Nieuwveen
Horecabedrijf in de problemen

Kijktip :

Op dinsdag 29 september is er weer een nieuwe aflevering van Crisis in de tent te zien op SBS6. In dit programma schieten Herman den Blijker en Annemarie van Gaal noodlijdende horecabedrijven te hulp, en deze week is dat de Sfeerstal in Nieuwveen.

Crisis in de tent gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Coronacrisis
Ook de Sfeerstal is hard geraakt door de coronacrisis. Het was een kerngezond horecabedrijf, maar binnen de kortste keren zat het in de financiële problemen. Annette en Rowena, de eigenaren van deze theetuin en B&B, zijn in totaal 200.000 euro misgelopen. Door de talloze afzeggingen van feesten en partijen in april en mei is die schade niet meer in te halen.

Tekst gaat verder onder video's.

Rode cijfers
Als er niet snel een nieuwe buffer wordt opgebouwd, haalt het bedrijf de kerst niet. Herman den Blijker en Annemarie van Gaal komen in actie om het bedrijf zo snel mogelijk uit de problematische situatie en de rode cijfers te krijgen. Van Gaal neemt zoals gebruikelijk de zakelijke kant voor haar rekening: waar kan gesnoeid worden, en hoe is de financiële situatie te verbeteren? En Den Blijker neemt een kijkje in de keuken, om te zien wat daar efficiënter kan.

Crisis in de tent is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Crisis in de tent terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag 29 september in Crisis in de tent: de Sfeerstal in Nieuwveen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier