Fascinerende docuserie Putin: A Russian Spy Story start dinsdag op NPO 2

Fascinerende docuserie Putin: A Russian Spy Story start dinsdag op NPO 2
Een kijkje in het leven van Vladimir Poetin

Kijktip :

Vanaf dinsdag 29 september is de fascinerende documentaireserie Putin: A Russian Spy Story te zien op NPO 2. In deze serie krijgen we een kijkje in het leven van de Russische president Vladimir Poetin. Hoe is hij getransformeerd van KGB-agent tot één van de machtigste leiders ter wereld?

Putin: A Russian Spy Story gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nazi's
Als jongeman groeide Poetin op in een slechte buurt in Leningrad. De twintigjarige Poetin keek in zijn vrije tijd het liefst naar Zeventien momenten in de lente, zijn favoriete televisieserie. In deze serie gaat een spion van de Sovjet-Unie undercover bij de Nazi's. De bijzondere productie werd gefinancierd door de KGB, de Russische geheime dienst.

Tekst gaat verder onder video's.

James Bond
Met Zeventien momenten in de lente hoopte de Komitet Gosoedarstvennoj Bezopasnosti, oftewel het Comité voor Staatsveiligheid, nieuwe spionnen te rekruteren - en met succes. De jonge Poetin raakte geïnspireerd en meldde zich aan bij de KGB. In de eerste aflevering wordt een portret geschetst van de politicus die als een Russische James Bond te werk ging, en wiens carrière op een spionagethriller lijkt.

De documentaireserie Putin: A Russian Spy Story is vanaf dinsdag 29 september wekelijks rond 22.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Putin: A Russian Spy Story terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fascinerende docuserie Putin: A Russian Spy Story start dinsdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV