Hilarische actiefilm RED zie je dinsdag 29 september op Veronica

Hilarische actiefilm RED zie je dinsdag 29 september op Veronica
Ook te streamen via Netflix en Videoland

Kijktip :

Veronica zendt dinsdagavond de geweldige, hilarische actiefilm RED uit. In deze lekker laagdrempelige productie draaft een grote verzameling sterren op, die allemaal zichtbaar plezier hebben gehad bij het maken van de film. Je kunt RED streamen via onder meer Netflix en Videoland.

Het verhaal
Op de dag dat gewapende CIA-agenten het huis van Frank Moses binnendringen blijkt dat die nog niets van zijn tijd bij de elite killers is verleerd. Frank schakelt met gemak zijn aanvallers uit en draait de rollen om. Hij ontdekt dat de nieuwe CIA-directeur het op zijn hele voormalige team voorzien heeft. Met zijn vriendin Sarah op sleeptouw, brengt Frank de gepensioneerde leden weer bij elkaar. Blij er weer eens flink tegenaan te kunnen, zetten ze al hun gezamenlijke kennis, ervaring en onvergankelijke teamspirit in om hun aanvallers steeds één stap voor te blijven.

Indrukwekkende cast
De Duitse filmregisseur Robert Schwentke kreeg voor de film RED de beschikking over een ongekende sterrencast, met niet minder dan vier Oscarwinnaars (Morgan Freeman, Helen Mirren, Richard Dreyfuss en Ernest Borgnine). Voeg daar de aanwezigheid van actieheld Bruce Willis, de altijd goede John Malkovich, de sterke actrice Mary-Louise Parker en de indrukwekkende Brian Cox aan toe, en je hebt een verzameling steracteurs die zijn weerga niet kent. Als de film dan ook nog eens een hilarisch script en ijzersterke actiescènes bevat, staat je een heerlijke filmavond te wachten.

RED (2010) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op dinsdag 29 september om 20.30 uur te zien op Veronica.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarische actiefilm RED zie je dinsdag 29 september op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV