Hilarische comedy Spy dinsdag 29 september te zien op Veronica

Hilarische comedy Spy dinsdag 29 september te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Hoewel de Amerikaanse actrice Melissa McCarthy ook ijzersterk is in dramatische rollen (St. Vincent, Can You Ever Forgive Me?) kennen we haar toch vooral van haar rollen in comedy's. Het hilarische Spy bijvoorbeeld, waarin ze een geheim agent van de CIA speelt. De film is dinsdag te zien op Veronica en je kunt Spy streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Susan Cooper (gespeeld door McCarthy) is een pretentieloze analist bij de CIA en de miskende held achter vele gevaarlijke operaties. Maar als haar partner (Jude Law) plotseling verdwijnt en een andere topagent (Jason Statham) in opspraak raakt, verruilt ze haar kantoorbaan voor die van infiltrant. Om de mensheid voor een ramp te behoeden, begeeft ze zich in de wereld van een dodelijke wapenhandelaar. Ze is haar leven niet langer zeker; weet ze de zaak tot een goed einde te brengen?

Blockbuster
Lange tijd heerste in Hollywood het idee dat films met vrouwen in de hoofdrol niet commercieel waren. McCarthy bewijst met Spy het tegendeel, want deze blockbuster harkte maar liefst 235 miljoen dollar binnen. Bovendien waren de critici erg enthousiast; Spy werd zelfs genomineerd voor twee Golden Globes. McCarthy maakte kans op het beeldje voor Beste Actrice in een Musical of Comedy, maar die prijs ging naar Jennifer Lawrence in Joy. Hoe dan ook zorgt Spy gegarandeerd voor de nodige lachsalvo's.

Spy (2015) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op dinsdag 29 september om 22.40 uur te zien op Veronica.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarische comedy Spy dinsdag 29 september te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen