PSV - Fortuna Sittard live op tv

PSV - Fortuna Sittard live op tv
Gaan Eindhovenaren weer punten morsen?

Sport :

Op zondag 4 oktober spelen PSV en Fortuna Sittard in de tiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Fortuna Sittard

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De ploeg van Roger Schmidt ging afgelopen donderdag door in de Europa League en nu wacht een belangrijk competitieduel in de Eredivisie. Als de ploeg nu weer punten verspeeld, moeten ze zich echt herpakken.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Fortuna Sittard
De Limburgers hebben nog maar één puntje gepakt dit seizoen en staan daarmee net boven de degradatiegrens. Ook in deze wedstrijd lijken ze weinig kans te maken: De laatste twee directe ontmoetingen in het Philips Stadion eindigde in 5-0 voor de thuisploeg.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.15 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - Fortuna Sittard is zondag 4 oktober om 16.45 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PSV - Fortuna Sittard live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen