Willem II - Feyenoord live op tv

Willem II - Feyenoord live op tv
Rotterdammers op bezoek in Tilburg

Sport :

Op zondag 4 oktober spelen Feyenoord en Willem II in de vierde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Koning Willem II Stadion in Tilburg. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten Willem II - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
Feyenoord won vorige week uiteindelijk met een redelijk marge van ADO Den Haag, maar erg moeizaam was het allemaal wel. Daar moet de ploeg van Dick Advocaat wel wat aan doen, want tegen Willem II zal het een stuk minder makkelijk voetballen zijn.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Willem II
De laatste zes keer dat de Tilburgers tegen Feyenoord speelde werd er niet gewonnen. In oktober van 2018 speelde ze wel gelijk in eigen stadion. In datzelfde seizoen won Willem II wel in De Kuip. Als het aan de geschiedenis ligt, is de ploeg van Adrie Koster niet kansloos...

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Willem II - Feyenoord is zondag 4 oktober om 14.30 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Willem II - Feyenoord live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen