Maandag bij Jinek: Saskia Belleman over Jos B. in zaak Nicky Verstappen

Maandag bij Jinek: Saskia Belleman over Jos B. in zaak Nicky Verstappen
De gasten van maandag 28 september

Kijktip :

Al ruim twintig jaar geleden werd de 11-jarige Nicky Verstappen dood gevonden. Twee jaar geleden werd er een hoofdverdachte aangewezen, Jos B.. Deze zaak is vandaag gestart in de rechtbank, waarbij hij eindelijk een verklaring gaf voor zijn DNA-sporen op het lichaam van Verstappen. Wie zijn er nog meer te gast in Jinek?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - maandag 28 september

  • Na jaren van zwijgen gaf verdachte Jos B. eindelijk een verklaring in de zaak Nicky Verstappen. Saskia Belleman was erbij.
  • Met nog iets meer dan vijf maanden tot de verkiezingen meldt zich een opmerkelijk duo aan het front: Het Haagse gemeenteraadslid Richard de Mos en strafrechtadvocaat Peter Plasman willen de Tweede Kamer in. Namens Code Oranje willen ze de democratie opfrissen. Vanavond vertellen ze over hun opmerkelijke stap.
  • Het kabinet kondigt een fors pakket nieuwe maatregelen aan om de coronacrisis te beteugelen. Wat staat Nederland te wachten en is het genoeg? Met Wouter de Winther, Marieke van de Zilver, Lodewijk Asscher, John Jorritsma, Andrea Evers en Robin Peeters praten we erover.

Jinek is elke werkdag rond 22.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag bij Jinek: Saskia Belleman over Jos B. in zaak Nicky Verstappen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier