Vanavond op tv: nieuwe afleveringen Frank & Rogier checken in en Crisis in de tent en meer

Vanavond op tv: nieuwe afleveringen Frank & Rogier checken in en Crisis in de tent en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 29 september

Kijktip :

Het nieuwe tv-seizoen is in volle gang en daarom vallen we voor vanavond terug op de vertrouwde namen bij de tv-tips. Zo zijn er weer nieuwe afleveringen te zien van Frank & Rogier checken in en Crisis in de tent. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 29 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Actiekomedie: Red

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de hilarische actiefilm Red te zien. Voormalig CIA-agent Frank Moses leidt een rustig leven. Totdat op een dag een hightech team van hurmoordenaren opduikt met de opdracht hem te vermoorden. Nu zijn identiteit bekend is en het leven van de vrouw om wie hij geeft in gevaar is, roept Frank zijn oude team weer bij elkaar in een ultieme poging om te overleven.


Frank & Rogier checken in: vakantiehoeve

RTL 4
20:30 uur

In deze aflevering van Frank & Rogier checken in helpen de twee een B&B dat de eigenaren vlak voor de uitbraak van het coronavirus overnamen, waardoor ze er nog niet aan toekwamen om het op te knappen. Nadine en Simon hebben begin dit jaar een vakantiehoeve overgenomen. Net toen ze wilden beginnen, gooide corona roet in het eten. Tijdens de lockdown hebben ze hard gewerkt om zoveel mogelijk op te knappen, maar na een paar maanden was het geld op.


Crisis in de tent: Sfeerstal nu noodlijdend

SBS 6
21:30 uur

In deze aflevering van Crisis in de tent helpen topchef Herman den Blijker en succesvol zakenvrouw Annemarie van Gaal de Sfeerstal in Nieuwveen, dat door de coronacrisis een noodlijdend bedrijf is geworden. De Sfeerstal was voor de uitbraak van het coronavirus een kerngezond horecabedrijf. Annette en Rowena, de eigenaren van deze theetuin en B&B, zijn als gevolg van de talloze afzeggingen van feesten en partijen in april en mei dit jaar 200.000 euro misgelopen en dat valt niet meer in te halen.


Nieuw: Putin - A Russian Spy Story

NPO 2
22:40 uur

De driedelige documentaireserie Putin: A Russian Spy Story gaat in op het leven van Vladimir Poetin en hoe de huidige Russische staatsleider is getransformeerd van een KGB-agent tot een van de machtigste leiders op aarde. De twintigjarige Vladimir Poetin groeide op in een slechte buurt in Leningrad. In zijn vrije tijd keek hij graag naar zijn favoriete televisieserie 'Zeventien momenten in de lente', over een Sovjet-spion die undercover ging bij de Nazi's.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV