Nieuwe realityserie Doubling Down with the Derricos start woensdag op TLC

Nieuwe realityserie Doubling Down with the Derricos start woensdag op TLC
Karen en Deon hebben veertien kinderen

Kijktip :

In de nieuwe realityserie Doubling Down with the Derricos brengt TLC opnieuw een bijzondere familie voor het voetlicht. Moeder Karen en vader Deon hebben namelijk niet minder dan veertien kinderen, die allemaal jonger dan vijftien jaar zijn. Het brengt een boel chaos met zich mee...

Meerlingen
Karen en Deon waren de gelukkige ouders van twee kinderen, toen er een hele rits meerlingen arriveerde. Achtereenvolgens werd het gezin uitgebreid met een tweeling, een vijfling en nóg een tweeling. De teller stond inmiddels op elf kinderen en daar bleef het niet bij: nu is het stel in verwachting van een drieling.

Natuurlijke wijze
Het is een unieke reeks zwangerschappen, en het meest bijzondere is misschien wel dat ze allemaal op natuurlijke wijze tot stand kwamen. Karen en Deon droomden al lang van een groot gezin, maar inmiddels is het een wel érg grote uitdaging geworden. We zien dus niet alleen de vrolijke gebeurtenissen, maar ook de moeilijke momenten van het gezin. De oneindige liefde voor de kinderen blijft echter overheersen.

De nieuwe realityserie Doubling Down with the Derricos is vanaf woensdag 30 september wekelijks om 21.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe realityserie Doubling Down with the Derricos start woensdag op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen