Nieuwe misdaadserie We Hunt Together start woensdag op BBC First

Nieuwe misdaadserie We Hunt Together start woensdag op BBC First
Onwaarschijnlijke band tussen twee personen

Kijktip :

Vanaf woensdag 30 september zendt BBC First, de Britse seriezender met Nederlandse ondertiteling, de bloedstollende thrillerserie We Hunt Together uit. Hierin zien we hoe twee volstrekt verschillende individuen een onwaarschijnlijke band met elkaar krijgen - met alle gevolgen van dien.

Kindsoldaat
In de eerste aflevering van We Hunt Together is te zien hoe Baba, een voormalige kindsoldaat, de manipulatieve Freddy te hulp schiet tijdens een gewelddadig incident, waarbij Freddy wordt aangerand. Onmiddellijk ontstaat er een bijzondere band tussen het tweetal, maar tegelijkertijd wordt er iets duisters aangestoken in beiden.

Moorden
Het tweetal raakt volledig in de ban van elkaar en groeit uit tot een moordend duo. De moord op hun eerste slachtoffer wordt onderzocht door rechercheur Lola Franks, die samen met haar collega en tegenpool Jackson Mendy op onderzoek uit moet. Slagen ze erin om het tweetal in de kraag te vatten en de zaak op te lossen?

De nieuwe misdaadserie We Hunt Together is vanaf woensdag 30 september wekelijks om 22.00 uur te zien op BBC First. Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe misdaadserie We Hunt Together start woensdag op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen