Hoe laat is het debat tussen Donald Trump en Joe Biden live op tv?

Hoe laat is het debat tussen Donald Trump en Joe Biden live op tv?
Op1 komt met speciale uitzending, gepresenteerd door Jeroen Pauw en Sophie Hilbrand

Kijktip :

Dinsdagavond om 21 uur Amerikaanse tijd zullen presidentskandidaten Donald Trump en Joe Biden de degens kruisen, tijdens hun eerste grote tv-debat. NPO1 doet live verslag en in Op1 wordt vannacht vanaf 2:30 uur vooruitgeblikt. Je kunt het debat ook volgen met de livestream via Gids.tv.

Op1 met Pauw en Hilbrand
Het gelegenheidsduo Jeroen Pauw en Sophie Hilbrand zal de uitzending van Op1 vannacht presenteren. Zij ontvangen onder andere voormalig Amerika-correspondent en huidig Op1-presentator Charles Groenhuijsen. Ook oud-minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders, Amerikacorrespondent Laila Frank en deskundigen Koen Petersen en Raymond Mens zullen te zien zijn. De uitzending duurt van 02:30 uur tot 05:15 uur en het hele debat, dat om 03:00 uur begint, zal live te zien zijn.

Biden aan kop in polls
Het tv-debat is de eerste in een reeks van drie grote debatten, in de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen op 3 november, en zal anderhalf uur in beslag nemen. De verschillende thema's zullen ongetwijfeld pittige discussies opleveren tussen de twee mannen, die elkaar in de afgelopen maanden niet echt hebben gespaard. Trump staat momenteel achter in de polls met 42,9% van de stemmen dus die zal er vannacht alles aan gaan doen om er met de winst vandoor te gaan. Biden gaat ruim aan kop, met 49,7%. We weten echter van de vorige verkiezingen dat die polls niet alles zeggen.

De uitzending van Op1 begint vanavond om 02:30 uur op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hoe laat is het debat tussen Donald Trump en Joe Biden live op tv? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen