Tv-première A Simple Favor zie je woensdag 30 september op RTL 8

Tv-première A Simple Favor zie je woensdag 30 september op RTL 8
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Spannende misdaadthrillers zijn er genoeg, maar eigenlijk hebben we zelden een variant met twee vrouwen in de hoofdrol gezien. Uit A Simple Favor blijkt wel wat we gemist hebben: deze zeer onderhoudende en zenuwslopende film is het bekijken meer dan waard. Woensdag is de tv-première van de film te zien op RTL 8 en je kunt A Simple Favor streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
In A Simple Favor volgen we Stephanie, moeder en vlogger. Haar beste vriendin, Emily, vraagt haar om haar zoontje Nicky mee te nemen uit school. Stephanie vangt wel vaker de beide jongetjes op als de succesvolle Emily voor haar werk van huis is. Maar deze keer komt Emily haar zoontje niet ophalen en ze reageert ook niet op telefoontjes. Stephanie probeert de waarheid te achterhalen van de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily uit hun kleine stadje. Ze wordt hierbij bijgestaan door Emily's echtgenoot Sean.

Supersterren
De Amerikaanse regisseur Paul Feig lijkt de laatste jaren een patent te hebben op succesvolle blockbusters met vrouwen in de hoofdrol. In 2011 werd de trend ingezet met Bridesmaids, en dat doorslaande succes werd gevolgd door The Heat (2013), Spy (2015), Ghostbusters (2016) en A Simple Favor (2018). In die laatste film kon Feig opnieuw beschikken over twee supersterren in de hoofdrollen: Anna Kendrick en Blake Lively. Zij tillen het spannende en bij vlagen komische script naar een hoger niveau. Het resultaat? Een heerlijk filmavondje met een fijne wegkijkfilm.

A Simple Favor (2018) wordt beoordeeld met een 6,8 op IMDb en is op woensdag 30 september om 20.30 uur te zien op RTL 8.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tv-première A Simple Favor zie je woensdag 30 september op RTL 8 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV