Donderdag in Chateau Meiland: de familie Meiland ontvangt een bijzondere gast

Donderdag in Chateau Meiland: de familie Meiland ontvangt een bijzondere gast
De verhuizing is bijna rond

Kijktip :

Op donderdag 1 oktober is er weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland te zien op SBS6. De verhuizing komt steeds dichterbij en dat brengt de nodige verplichtingen met zich mee. zelfs voor dochter Maxime. En de familie krijgt een bijzondere gast.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Opa en oma
Maxime moet namelijk heen en weer naar Nederland om de laatste formaliteiten rond de verhuizing te regelen. En dus hebben opa Martien en oma Erica hun kleindochter Claire even helemaal voor zichzelf. Hoewel ze graag met de kleine Claire willen spelen, moet er nog steeds veel gebeuren. Ook het dienstverband van huishoudster Nadège zit er bijna op.

Tekst gaat verder onder video's.

Afscheidscadeau
De familie Meiland wil hun Franse hulp bedanken voor haar inzet met een afscheidscadeau. Ze gingen eerst op zoek naar een nieuw huis, maar dat wil ze niet. Wat Nadège wél graag zou willen, is een nieuwe vloer. De stylist in Martien heeft allerlei moois in gedachten, maar de huishoudster kiest voor het somberste laminaat. En er is onverwachts bezoek uit Nederland - een fan die haar tentje naast de oprit opzet. Het blijkt een wonderlijke vrouw met een bijzonder verhaal.

Chateau Meiland is op donderdag 1 oktober om 21.00 uur te zien op SBS6 (i.v.m. Champions League-voetbal). Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Chateau Meiland: de familie Meiland ontvangt een bijzondere gast of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen