Donderdag in Beste Zangers: Stef Bos nu zelf ontroerd door prachtige optredens

Donderdag in Beste Zangers: Stef Bos nu zelf ontroerd door prachtige optredens
Zanger verrast met bijzondere tranentrekkers

Kijktip :

Zanger Stef Bos is dit seizoen uitgegroeid tot de veroorzaker van het ene tranendal na het andere. In Beste Zangers heeft hij al bij meerdere deelnemers voor heftige emoties gezorgd, zoals Suzan en Freek en Miss Montreal. Op donderdag 1 oktober is Bos zélf aan de beurt.

Beste Zangers gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Papa
Aan het begin van de jaren negentig brak Bos door met een aantal prachtige nummers, zoals 'Papa' en 'Ik heb je lief'. Die raken niet alleen het grote publiek, maar ook hemzelf. Dat blijkt wel uit de prachtige vertolking van 'Papa' die Suzan en Freek in Beste Zangers ten gehore zullen brengen. Ook Simon Keizer, die 21 jaar geleden zijn eigen vader verloor, is zijn emoties niet de baas.

Tekst gaat verder onder video's.

Tranen
Tot nu toe was het echter Bos zelf die voor de meeste tranen zorgde bij de andere deelnemers. Achtereenvolgens wist hij Suzan en Freek te ontroeren met 'Lied voor niemand anders', Diggy Dex met 'Sterren tellen', Miss Montreal met 'Recht uit het hart' en Tabitha met 'Te groot voor het servet'. De vraag is nu welke muzikale verrassingen de anderen voor hem in petto hebben.

Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Beste Zangers: Stef Bos nu zelf ontroerd door prachtige optredens of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen