Rosenborg - PSV live op tv

Rosenborg - PSV live op tv
Play-off Europa League

Sport :

Op donderdag 1 oktober kan PSV de groepsfase van de Europa League bereiken. Daarvoor moet het winnen bij Rosenborg in de play-offs. SBS6 doet om 19.00 uur live verslag op tv. Online kun je live kijken op KIJK.nl en via de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Rosenborg - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.


Noorwegen
Een week geleden schakelde PSV het Sloveense Mura met 5-1 uit. Nu komt de laatste horde tot de groepsfase van de Europa League uit Noorwegen. De loting heeft PSV opnieuw een uitwedstrijd bezorgd. De play-offs gaan ook over slechts één duel.

Vorig jaar
Rosenborg was een jaar geleden nog twee keer tegenstander van PSV in de groepsfase van de Europa League. In Noorwegen waren de Eindhovenaren met 4-1 te sterk. De thuiswedstrijd speelde PSV gelijk: 1-1.

Rosenborg - PSV is donderdag 1 oktober om 19.00 uur live te zien op SBS6, KIJK.nl en de livestream van Gids.tv. De voorbeschouwing start om 18.30 uur. Na afloop is de samenvatting van Rosenborg - PSV te zien op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rosenborg - PSV live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen