Dinsdag bij Op1: Jeroen Pauw en Bert Koenders over debat Trump - Biden

Dinsdag bij Op1: Jeroen Pauw en Bert Koenders over debat Trump - Biden
De gasten van dinsdag 29 september

Kijktip :

Vannacht barst de strijd om het Witte Huis echt los. Dan is namelijk het eerste officiële debat tussen Donald Trump en Joe Biden. Wat zijn de verwachtingen van de avond? Wie gaat het debat winnen? Jeroen Pauw en Bert Koenders zijn te gast bij Op1 om erover te praten. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Op1 - dinsdag 29 september

  • Wat begon als een grap nadat zijn stel landschildpadden een ei had gelegd, is voor ondernemer en instagramfenomeen Bas Smit inmiddels uitgegroeid tot een inzamelingsactie van enorme proporties. De drie eieren die het schildpaddenstel legde, konden worden gesponsord en dat leverde vele tonnen aan euro’s op voor het Prinses Maxima Kinderkankercentrum in Utrecht. Vanavond vertellen Bas en kinderoncoloog Rob Pieters over het belang van deze actie bij Op1.
  • Ook aan tafel: Marion Koopmans, Ernst Kuipers, Jesse Klaver en Ginny Mooy. Zij praten over de aangescherpte corona-maatregelen van het kabinet. Gisteren keken er maar liefst 6,5 miljoen mensen naar de persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge.
  • Vannacht is het eerste verkiezingsdebat tussen Donald Trump en Joe Biden. Met Bert Koenders en Jeroen Pauw blikt Op1 vooruit op de eerste grote confrontatie tussen de twee presidentskandidaten.Eppo van Nispen, directeur van Beeld en Geluid, vertelt over historische debatten tussen Amerikaanse presidentskandidaten.

Presentatie
Op1 wordt op dinsdag 28 september gepresenteerd door Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag bij Op1: Jeroen Pauw en Bert Koenders over debat Trump - Biden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen