Dinsdag bij Jinek: Peter R. de Vries over het proces tegen Jos B.

Dinsdag bij Jinek: Peter R. de Vries over het proces tegen Jos B.
De gasten van dinsdag 29 september

Kijktip :

Al ruim twintig jaar geleden werd de 11-jarige Nicky Verstappen dood gevonden. Twee jaar geleden werd er een hoofdverdachte aangewezen, Jos B. Vandaag was de tweede dag van het proces. Wie zijn er nog meer te gast in Jinek

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - dinsdag 29 september

  • Al veertien jaar woont Erik Mouthaan in de Verenigde Staten. In die tijd heeft hij het land diep, diep verdeeld zien raken. Over exact die verdeeldheid maakte hij een documentaireserie, die sinds vandaag te zien is op Videoland: Erik in de Verdeelde Staten’ Vanavond vertelt hij vanuit New York over zijn nieuwe serie én over het eerste debat tussen Donald Trump en Joe Biden.
  • Instagram bestaat 10 jaar: dat moet gevierd worden.Yara Michels, Maxim Hartman, Rapper Donnie en Connie Witteman schuiven aan.
  • Margot van Schayk kreeg al op jonge leeftijd kanker. Over haar gevecht tegen de ziekte schreef ze het boek: Ik val niet, ik dans.
  • Peter R. de Vries schuift aan. Het was opnieuw een beladen dag in de rechtbank van Maastricht. Jos B. stond vandaag voor de tweede dag op rij voor de rechter. Jos B. staat terecht voor het misbruiken en doden van de 11-jarige Nicky Verstappen, 22 jaar geleden. In de rechtszaal werd hij vandaag geconfronteerd met zijn verleden en met name het DNA-bewijs in de zaak.

Jinek is elke werkdag rond 22.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag bij Jinek: Peter R. de Vries over het proces tegen Jos B. of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen