Zinderende misdaadthriller Entrapment donderdag te zien op Net5

Zinderende misdaadthriller Entrapment donderdag te zien op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Sean Connery geniet inmiddels al een aantal jaren van zijn welverdiende pensioen, maar in de jaren negentig was hij nog actiever dan ooit. Hij sloot het decennium af met de zinderende thriller Entrapment. Deze film is donderdag te zien op Net5 en je kunt Entrapment streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
De legendarische en beruchte meesterdief Robert 'Mac' MacDougal reist voor zijn werk de hele wereld rond. Hij begeeft zich in de hoogste kringen en logeert in de meest luxueuze hotels, want daar zijn de duurste kunstwerken en juwelen te vinden. Kortom, overal waar geld is, is Mac te vinden. Al die tijd wordt hij echter op de hielen gezeten door Virginia Baker, een undercover-verzekeringsagente die zich uitgeeft voor een meesterdievegge. Op de vooravond van het nieuwe millennium plannen ze hun ultieme slag.

Stijlvol en sexy
Regisseur Jon Amiel maakte met Entrapment en buitengewoon stijlvolle thriller, die ook de nodige sexy momenten kent - met dank aan de verleidelijke Catherine Zeta-Jones. We zien haar onder meer in een iconische scène waarin ze, in een op maat gesneden jumpsuit, als een slangenmens door een parcours van infraroodstralen moet manoeuvreren. Ze fungeert echter niet alleen als eye candy: Zeta-Jones zet een prachtige rol neer als ultieme femme fatale. Daarmee is ze een mooie aanvulling op de ervaren, robuuste Connery, die ook op hoge leeftijd laat zien nog niets van zijn star power verloren te zijn.

Entrapment (1999) wordt beoordeeld met een 6,3 op IMDb en is op donderdag 1 oktober om 22.50 uur te zien op Net5.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zinderende misdaadthriller Entrapment donderdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen