Agatha Christie's Poirot seizoen 5 vanaf vrijdag 2 oktober te zien op RTL 8

Agatha Christie's Poirot seizoen 5 vanaf vrijdag 2 oktober te zien op RTL 8
Vervolg van iconische detectiveserie

Kijktip :

Hoewel de serie Agatha Christie's Poirot al decennia oud is, blijft hij onverminderd populair. Ook in Nederland wordt de spannende detective nog altijd uitgezonden, en wel op RTL 8. Daar begint op vrijdag 2 oktober het vijfde seizoen van Agatha Christie's Poirot, dat in 1993 voor het eerst op tv te zien was.

Verdachte sterfgevallen
De aftrap van het vijfde seizoen wordt gevormd door het verhaal The Adventure of the Egyptian Thomb. Hierin krijgen privédetective Hercule Poirot en zijn assistent, kapitein Arthur Hastings, de vraag om af te reizen naar het exotische Egypte. Hier hebben een aantal verdachte sterfgevallen plaatsgevonden. Weet Poirot deze op te lossen?

Graftombe
De Belgische superspeurder krijgt een lastige zaak voor de kiezen, want de leden van een groep archeologen die in Egypte onderzoek deed naar een graftombe kwamen één voor één op verschillende wijze aan hun einde: een hartaanval, een bloedvergiftiging, tetanus en zelfmoord. Al snel gaan er geruchten rond dat het om de vloek van de farao gaat. Aan Poirot en Hastings de taak om het mysterie te ontrafelen.

Het vijfde seizoen van de detectiveserie Agatha Christie's Poirot is vanaf vrijdag 2 oktober wekelijks met dubbele afleveringen om 20.30 uur te zien op RTL 8.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Agatha Christie's Poirot seizoen 5 vanaf vrijdag 2 oktober te zien op RTL 8 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen