Vrijdag 2 oktober in The Masked Singer: wie wordt de tweede afvaller?

Vrijdag 2 oktober in The Masked Singer: wie wordt de tweede afvaller?
Willeke Alberti als eerste geslachtofferd

Kijktip :

Afgelopen vrijdag (25 september) ging het tweede seizoen van The Masked Singer onder grote belangstelling van start op RTL 4: bijna twee miljoen mensen schakelden in voor de spectaculaire muziekshow. Deze vrijdag gaat de zoektocht naar de BN'ers verder; één van hen zal zijn of haar masker afzetten en de ware identiteit onthullen.

The Masked Singer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Willeke Alberti
De eerste aflevering van The Masked Singer leverde een verrassende afvaller op. Niemand minder dan Willeke Alberti, één van de koninginnen van het Nederlandse levenslied, moest het strijdtoneel te maken. Het was wellicht het gevolg van een ongelukkig liedkeuze, want Alberti - die we kennen van hits als 'Spiegelbeeld', 'Telkens weer' en 'Samen zijn' - koos voor 'Poker Face' van Lady Gaga.

Tekst gaat verder onder video's.

Speculaties
Met het afscheid van Alberti zitten er nog veertien kandidaten in het programma, en na de eerste aflevering wordt al volop gespeculeerd over de identiteit van sommigen van hen. Zo lijken veel kijkers er al zeker van te zijn dat Diederik Jekel zich schuilhoudt in het pak van de Koning en Kim Feenstra is de hoofdverdachte als de bekende Nederlander achter het Skelet.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag 2 oktober in The Masked Singer: wie wordt de tweede afvaller? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen