Woensdag in Jinek: Joost Eerdmans en Michiel Vos over debat Biden vs. Trump

Woensdag in Jinek: Joost Eerdmans en Michiel Vos over debat Biden vs. Trump
De gasten van woensdag 30 september

Kijktip :

De Amerikaanse presidentskandidaten Joe Biden en Donald Trump gingen op dinsdag 29 september voor het eerst met elkaar in debat, en het werd een ongecontroleerde chaos. Joost Eerdmans en Michiel Vos beschouwen na in Jinek. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - woensdag 30 september

  • Het kabinet is om: we moeten aan de mondkapjes. Te gast zijn Lilian Marijnissen, Sven Kockelmann en Jean-Luc Murk.
  • Een ‘clown', ‘socialist', ‘leugenaar’, ‘racist', het waren slechts een paar woorden die gisteren over tafel vlogen bij het eerste presidentiële debat tussen Donald Trump en Joe Biden. Uren later is Amerika nog steeds aan het bijkomen van dit ongekende gevecht. Is de kiezer iets wijzer geworden? Amerikakenner Michiel Vos en fractievoorzitter van Leefbaar Rotterdam Joost Eerdmans geven ons hun kijk op het debat.
  • Opbloeiende romances, mysterieuze intriges en koelbloedige moorden, het iconische programma Goede Tijden, Slechte Tijden bestaat morgen exact 30 jaar en dat vieren we met Jette van der Meij, Caroline de Bruijn en Tanja Jess.
  • Ook Ferri Somogyi en Cas Jansen schuiven aan om het bijzondere jubileum van de langstlopende soapserie van Nederland te bespreken.

Jinek is elke werkdag rond 22.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: Joost Eerdmans en Michiel Vos over debat Biden vs. Trump of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV