Famke Louise en Diederik Gommers zijn maandag weer te gast bij Jinek

Famke Louise en Diederik Gommers zijn maandag weer te gast bij Jinek
Famke Louise praat na omstreden optreden toch weer over coronavirus

Kijktip :

Bekijk hier het verhaal van Famke Louise bij Jinek: ‘Geen schijt aan de anderhalvemetersamenleving’

Jinek beleefde een ware opleving qua kijkcijfers vorige week, en dat was te danken aan het optreden van Famke Louise dat voor enorm veel ophef zorgde. En aanstaande maandag schuift zij samen met Diederik Gommers nogmaals aan bij de talkshow van Eva Jinek.

Famke Louise in opspraak na Jinek-uitzending
Famke Louise raakte vorige week in opspraak nadat ze besloot om mee te doen aan de actie #ikdoenietmeermee. Ze zette vraagtekens bij het coronabeleid van het Kabinet omtrent het coronavirus en leek de coronaregels hiermee aan haar laars te lappen. Ze deed een poging om haar verhaal te vertellen aan tafel bij Jinek, maar dit zorgde vooral voor veel verwarring bij kijkers. Ze werd vanuit diverse hoeken aangevallen en belachelijk gemaakt. Even later nam ze afstand van de actie #ikdoenietmeermee.

Ontmoeting Diederik Gommers en Famke Louise
IC-arts Diederik Gommers zat ook aan tafel bij Jinek en ging met veel respect in gesprek met Famke Louise. Gisteren kwam naar buiten dat de twee elkaar hebben ontmoet om verder te praten over het coronavirus. Aanstaande maandag komen zij weer langs bij Jinek en doen ze uitgebreid verslag van hun gesprek.

Jinek is iedere werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Famke Louise en Diederik Gommers zijn maandag weer te gast bij Jinek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen