Donderdag in Op1: Miljuschka Witzenhausen over haar eigen Videoland-serie

Donderdag in Op1: Miljuschka Witzenhausen over haar eigen Videoland-serie
De gasten van donderdag 1 oktober

Kijktip :

Miljuschka Witzenhausen maakt zich al tijden sterk voor body positivity, en is niet bang om haar eigen imperfecties via social media te delen. Dat resulteerde in de Videoland-serie #eerlijkefoto, waarover ze vanavond vertelt in Op1. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Op1 - donderdag 1 oktober

  • Presentatrice en tv-kok Miljuschka Witzenhausen spreekt zich met de hashtag #eerlijkefoto uit tegen het beeld dat op sociale media gecreëerd wordt. De bekende Instagrammers met strakke lijven zijn volgens Miljuschka namelijk niet het eerlijke beeld. Op sociale media strijdt ze al om eerlijke foto’s, maar nu gaat de genomineerde televisiester ook voor Videoland op pad met de vraag: wat is nou een eerlijk beeld? Vanavond komt ze vertellen over deze serie, die vanaf vandaag te zien is op Videoland.
  • Nederlanders zijn dol op hun hond. Een hond is immers je beste vriend. Maar jaarlijks zijn er gemiddeld 150 duizend meldingen van bijtincidenten. Baasjes nemen uit wanhoop een hondentrainer in de arm. Zoals Ron Kusters, die ook wel hondenfluisteraar wordt genoemd. In de documentaire Honds wordt hij gevold.Nikita Merken is met haar agressieve hondje Chilli langs geweest bij Ron en deelt vanavond haar ervaring. Maar hondenexpert Martin Gaus is kritisch over Rons aanpak.
  • Minister Arie Slob van Onderwijs stelt vandaag 360 miljoen beschikbaar voor de ventilatie op scholen, en komt met het dringend advies vanaf maandag ook op scholen mondkapjes te dragen. Kinderarts en OMT-lid Károly Illy stelt dat scholen geen brandhaarden van corona zijn, en absoluut open moeten blijven. Vanavond schuiven ze aan bij Op1.
  • Voor ondernemend Nederland zijn de nieuwe corona-beperkingen een gigantische tegenslag. Daarom onderhandelt MKB-voorzitter Jacco Vonhof met het kabinet over de aanpassing van het steunpakket.Sandra Phlippen, hoofdeconoom van ABN-AMRO, onderzoekt wat de effecten zijn van de coronamaatregelen. Hoe kan het bedrijfsleven de coronacrisis overleven? En wat zijn de economische effecten van deze crisis?

Presentatie
Op1 wordt op donderdag 1 oktober gepresenteerd door Jort Kelder en Welmoed Sijtsma.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Miljuschka Witzenhausen over haar eigen Videoland-serie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen