Nieuw programma Heel Holland Bakt Kids begint zaterdag op NPO 3

Nieuw programma Heel Holland Bakt Kids begint zaterdag op NPO 3
Kinderen aan de slag in de beroemde tent

Kijktip :

Heel Holland Bakt is in de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot één van de grootste kijkcijferkanonnen op de Nederlandse televisie, met regelmatig ruim 3,5 miljoen kijkers. Vanaf zaterdag 3 oktober is de spin-off Heel Holland Bakt Kids te zien op NPO 3. Kinderen krijgen nu ook de kans zich te bewijzen in de beroemde tent.

Heel Holland Bakt Kids gemist? Kijk vanaf 2 oktober elke aflevering terug via Gids.tv.

Vader en moeder
De kinderversie van Heel Holland Bakt gaat echter wel wat anders in zijn werk. De jonge bakkers hoeven het namelijk niet helemaal alleen te doen: ze krijgen allemaal hulp van hun vader of moeder. Samen proberen ze de mooiste baksels op tafel te zetten, die vervolgens op vakkundige wijze worden beoordeeld door de bekende juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden.

Tekst gaat verder onder video's.

Dierendag
Het tweetal bepaalt uiteindelijk wie de meesterbakker van de week wordt, net als in de volwassen versie van het programma. En net als daar is ook André van Duin bij Heel Holland Bakt Kids de presentator. Hij legt de bakkers in de eerste week een vrolijk thema voor: Dierendag. De bakduo's decoreren dierendonuts en maken een beestachtig mooi spektakelstuk.

Het nieuwe programma Heel Holland Bakt Kids is vanaf zaterdag 3 oktober wekelijks om 19.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Heel Holland Bakt Kids terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Heel Holland Bakt Kids begint zaterdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen