Vanavond op tv: première BlacKkKlansman, nieuwe aflevering Familie Gillis: massa is kassa

Vanavond op tv: première BlacKkKlansman, nieuwe aflevering Familie Gillis: massa is kassa
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 2 oktober

Kijktip :

Spike Lee heeft al een lange en illustere carrière achter de rug, maar voor BlacKkKlansman won hij eindelijk zijn eerste Oscar. De tv-première van deze film is vanavond te zien op Net5. Verder onder meer een nieuwe aflevering van Familie Gillis: massa is kassa. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 2 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Tv-première: BlacKkKlansman

NET 5
NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de tv-première van de fantastische film BlacKkKlansman te zien. In de jaren zeventig infiltreert Ron Stallworth, een Afro-Amerikaanse politieagent uit Colorado Springs, de Ku Klux Klan met de hulp van zijn Joodse partner, Flip Zimmerman. Ze klimmen hogerop en proberen te voorkomen dat de KKK de controle over de stad krijgt. Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal.


Nieuw: Secrets in the Ice

Discovery
Discovery
20:30 uur

In het nieuwe Discovery-programma Secrets in the Ice is elke vrijdag om 20:30 uur te zien welke opmerkelijke ontdekkingen onder dikke lagen ijs er in de loop der jaren zijn gedaan. De best bewaarde geheimen van onze geschiedenis liggen verscholen onder de dikke ijslagen van onze planeet. Door opwarming van de aarde of toevallige vondsten worden deze geheimen zo af en toe prijsgegeven. Bijvoorbeeld de vondst van een vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog onder het ijs van Groenland.


Agatha Christie's Poirot: start seizoen 5

RTL 8
RTL 8
20:30 uur

Vanaf vanavond is seizoen vijf van de Engelse detectiveserie Agatha Christie's Poirot elke vrijdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien op RTL 8. De afleveringen waren in 1993 voor het eerst op tv. In de seizoensopening 'The Adventure of the Egyptian Tomb' worden privédetective Poirot en zijn assistent Hastings gevraagd om in Egypte onderzoek te doen naar een aantal verdachte sterfgevallen.


Nieuw: Dynamo Beyond Belief

Discovery
Discovery
21:30 uur

De beroemde illusionist en straatgoochelaar Dynamo is terug met het nieuwe progamma Dynamo Beyond Belief en is daarin verrassender dan ooit. Dynamo was een tijdje uit de running als gevolg van een voedselvergiftiging en artritis die een serieuze bedreiging vormde voor zijn carrière. Maar tijdens zijn herstel heeft hij niet helemaal stilgezeten en vooral veel nieuwe opvallende trucs bedacht.


Familie Gillis, massa is kassa: asielzoekers weg

SBS 6
SBS 6
22:00 uur

In deze aflevering van Familie Gillis: massa is kassa zijn de klachten op het park Parelstrand verdwenen, nadat de asielzoekers weg zijn. Peter had het pittig met een aantal klagers op het park, maar inmiddels kunnen de caravans weer verhuurd worden aan vakantiegangers en zijn de klachten over de asielzoekers als sneeuw voor de zon verdwenen. Nicol roept weer eens de hulp in van haar goede vrienden Mieke en Johnnie, ze hebben een villa in de verkoop en die moet er wel top uitzien voor de kijkers.
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: première BlacKkKlansman, nieuwe aflevering Familie Gillis: massa is kassa of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier