Jubileumuitzending Postcode Loterij Miljoenenjacht zondag te zien op SBS6

Jubileumuitzending Postcode Loterij Miljoenenjacht zondag te zien op SBS6
Programma bestaat twintig jaar

Kijktip :

Vanwege het twintigjarig jubileum van Postcode Loterij Miljoenenjacht is er op zondag 4 oktober een speciale jubileumuitzending van het programma te zien op SBS6. De opzet blijft hetzelfde, maar Linda de Mol mag wél een uitgebreid prijzenpakket verdelen onder de gelukkige aanwezigen.

Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Ticket winnen
Deelnemers van de Postcode Loterij kregen de afgelopen tijd de kans om via de website van Miljoenenjacht een ticket te winnen voor deze speciale jubileumuitzending, waarin ze ongetwijfeld met mooie prijzen naar huis gaan. Verder blijft de opzet van het spel hetzelfde: één persoon uit het publiek maakt in het kofferspel kans op een bedrag tot wel vijf miljoen euro.

Tekst gaat verder onder video's.

Vragen
Daarvoor moeten ze wel een hele schifting doorstaan: via schatvragen in de eerste ronde krijgen vijf deelnemers een plekje achter een desk. Van die vijf blijft er uiteindelijk één over, die een koffer uit mag kiezen en het finalespel mag spelen. Aan het eind van de aflevering verrast Winston Gerschtanowitz ook een gelukkige thuiswinnaar, ergens in Nederland.

De jubileumuitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht is op zondag 4 oktober om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jubileumuitzending Postcode Loterij Miljoenenjacht zondag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen