Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 41

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 41
Kijktips voor zaterdag 3 t/m 10 oktober

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!

1. The Boys in the Band (Netflix)

De film draait om een groep homoseksuele vrienden die herenigen om een verjaardag te vieren. De avond krijgt echter een vrij onverwachte wending wanneer een oude studievriend - die mogelijk nog niet uit de kast is - van de gastheer opduikt. Lees hier waar je The Boys in the Band kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Boys in the Band.

2. The Greatest Showman (Disney+)

De entertainer P.T. Barnum die vanuit het niets kwam om een fascinerend spektakel te creëren dat een wereldwijde sensatie werd. Met veel ambitie en doorzettingsvermogen zou hij Ringling Bros. and Barnum & Baily Circus oprichten: De grootste show die wereldberoemd werd. Lees hier waar je The Greatest Showman kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Greatest Showman.

3. Emily in Paris, S1 (Netflix)

Emily (Lily Collins) is een ambitieuze marketingmanager uit Chicago. Emily bemachtigt onverwachts haar droombaan in Parijs wanneer haar bedrijf een Frans luxe marketingbureau overneemt. Bekijk hier waar je Emily in Paris kunt streamen.

4. Warrior, S2 (Ziggo, 3 oktober)


Het verhaal van Warrior draait om de jonge Ah Sahm. Hij emigreert in de negentiende eeuw van China naar het wereldberoemde Chinatown in San Francisco. Lees hier waar je Warrior kunt kijken.

5. Legally Blonde (Videoland, 3 oktober)

De populaire Elle Woods heeft het helemaal voor elkaar: ze heeft een relatie met de leukste jongen op campus en wil niets liever dan Mrs.Warner Huntington III worden. Bekijk hier waar je Legally Blonde kunt streamen.

6. David Attenborough: A Life on Our Planet (Netflix, 4 oktober)

In deze documentaire staat David Attenborough voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien. Deze film gaat over de grootste uitdaging voor het leven op aarde op dit moment en laat zien wat we aan natuur hebben verloren in de tijdspanne van een mensenleven. Bekijk hier waar je David Attenborough: A Life on Our Planet kunt streamen.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.

7. The Fosters, S1-5 (Videoland, 5 oktober)

De kinderen worden opgevoed door twee moeders, Stef Foster, een toegewijde politieagente en Lena Foster, een onderdirecteur op een middelbare school. Hun leven wordt verstoord wanneer Lena Callie ontmoet een tiener die een gewelddadig leven achter de rug heeft. Bekijk hier waar je The Fosters kunt streamen.

8. London Has Fallen (Videoland, 5 oktober)

Wat begint als het meest beveiligde evenement op aarde, verandert in een zeer dodelijk complot om 's werelds meest machtige leiders te doden en elke bekende bezienswaardigheid in de Britse hoofdstad te vernietigen. Bekijk hier waar je London Has Fallen kunt streamen.

9. Agents of Chaos (Ziggo, 5 oktober)

Deze docuserie gaat over de vermeende inmenging van de Russen in de Amerikaanse verkiezingen in 2016. Agents of Chaos geeft met nog nooit vertoonde beelden een nieuw inkijkje in Russische 'trollenboerderijen' en het Russische dark web. Bekijk hier waar je Agents of Chaos kunt streamen.

10. The Walking Dead: World Beyond, S1 (Prime Video, 5 oktober)

De spin-off speelt zich af in Nebraska, tien jaar na het begin van de zombie-apocalyps. Twee zussen verlaten samen met twee vrienden een veilige comfortabele plek en trotseren bekende en onbekende gevaren op een belangrijke zoektocht. Bekijk hier waar je The Walking Dead: World Beyond kunt streamen.

11. The Lie (Prime Video, 6 oktober)

Film uit de 'Welcome to the Blumhouse'-reeks. Wanneer hun tienerdochter bekent dat ze haar beste vriendin impulsief vermoord heeft, proberen twee wanhopige ouders de gruwelijke misdaad te verdoezelen, waardoor ze in een ingewikkeld web van leugens en bedrog terechtkomen. Lees hier waar je The Lie kunt kijken.

12. Black Box (Prime Video, 6 oktober)

Film uit de 'Welcome to the Blumhouse'-reeks. Na het verlies van zijn vrouw en zijn geheugen na een auto-ongeluk ondergaat een alleenstaande vader een angstaanjagende experimentele behandeling, waardoor hij zich afvraagt wie hij werkelijk is.. Lees hier waar je Black Box kunt kijken.

13. Hubie Halloween (Netflix, 7 oktober)

Hubie (Adam Sandler) woont in Salem bij zijn moeder en zorgt er elk jaar voor dat iedereen veilig Halloween kan vieren. De medebewoners zijn dit hem niet altijd dankbaar en hij heeft de politie (Kevin James) zo vaak gebeld, dat deze hem nu actief vermijdt. Bekijk hier waar je Hubie Halloween kunt streamen.

14. Lucy (Videoland, 7 oktober)

Studente Lucy raakt betrokken bij een gevaarlijke drugsdeal en komt onvrijwillig in contact met een nieuwe soort drugs. Nadien ontdekt Lucy dat ze in staat is om steeds meer van haar hersencapaciteit te gebruiken, waardoor ze onbeperkte mentale en fysieke krachten krijgt. Bekijk hier waar je Lucy kunt streamen.

15. Siren, S1 (Ziggo, 9 oktober)

De kustplaats Bristol Cove staat bekend om zijn legende dat het ooit de thuis was voor zeemeerminnen. Wanneer de komst van een mysterieus meisje bewijst dat deze folklore maar al te waar is, neemt de strijd tussen mens en zee een zeer wrede wending. Lees hier waar je Siren kunt streamen.

16. The Haunting of Bly Manor (Netflix, 9 oktober)

het vervolg op de serie The Haunting of Hill House (2018). De anthologieserie vertelt elk seizoen een ander verhaal. Dit keer een romantisch spookverhaal, gebaseerd op het werk van de schrijver Henry James. Bekijk hier waar je The Haunting of Bly Manor kunt streamen.

17. Liar, S1 (Videoland, 9 oktober)

Lerares Laura Nielson heeft net een relatie achter de rug, maar ze wordt al snel gekoppeld aan de weduwnaar Andrew Earlham, een knappe chirurg en vader van een van haar studenten. Bekijk hier waar je Liar kunt streamen.

18. The 40-Year-Old Version (Netflix, 9 oktober)

Radha is een toneelschrijver uit New York met veel pech. Ze is al zo'n 40 jaar wanhopig op zoek naar een doorbraak. Maar dan vindt ze zichzelf opnieuw uit als rapper RadhaMUSPrime en gaat ze op zoek naar haar ware stem tussen de werelden van Hip Hop en het theater in. Bekijk hier waar je The 40-Year-Old Version kunt kijken.

19. The Right Stuff, S1 (Disney+, 9 oktober)

Het ongelooflijke verhaal van de begindagen van het Amerikaanse ruimteprogramma, gebaseerd op de iconische bestseller van Tom Wolfe. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog kiest de nieuw gevormde NASA zeven toptestpiloten van het leger om astronaut te worden. Bekijk hier waar je The Right Stuff kunt streamen.

20. Jane (Disney+, 9 oktober)

Secretaresse Jane Goodall ziet haar levensdroom in vervulling gaan wanneer ze de prachtige kans krijgt om een langdurige studie chimpansees te doen in Gombe National Park in Tanzania. Ze compenseert haar gebrek aan ervaring en wetenschappelijke kennis met een open geest, engelengeduld en vooral een passie voor de dieren. Lees hier waar je Jane kunt kijken.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 41 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier