Recensie: Endless is liefdesverhaal over de grenzen van de dood

Recensie: Endless is liefdesverhaal over de grenzen van de dood
Met Alexandra Shipp, Nicholas Hamilton en Famke Janssen

Film :

Sinds 24 september draait de film Endless in de Nederlandse bioscopen. De gedachten gaan terug naar de filmklassieker Ghost uit 1990, met Demi Moore en Patrick Swayze in de hoofdrollen. Het trage Endless doet het verhaal nog een keertje over, maar erotisch pottenbakken wordt overgeslagen. Lees hier de recensie van de film Endless.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Riley en Chris
Endless gaat over de twee verliefde scholieren Riley en Chris. Wanneer ze worden gescheiden door een heftig en tragisch auto-ongeluk, geeft Riley zichzelf de schuld van de dood van haar vriend, terwijl Chris in het ongewisse is gestrand. Wonder boven wonder vinden de twee een bijzondere manier om opnieuw verbonden te raken.

Actrice Alexandra Shipp in de film 'Endless'

Beoordeling van Gids.tv: ★
In 1990 was de film Ghost een klapper in bioscopen over de hele wereld. Het is dus logisch dat er eens een copycat moest komen van het beroemde verhaal over een spirituele connectie tussen twee verliefde personages. Er gaat veel mis in het letterlijk eindeloze tienerdrama Endless, dat traag en nep aanvoelt. De 'chemistry' tussen Riley (Alexandra Shipp) en Chris (Nicholas Hamilton) is ver te zoeken, waarbij het acteerwerk van Shipp nog het beste uit de verf komt. De blonde hair-extensions en het gladgestreken botoxgezicht van de Nederlandse steractrice Famke Janssen (de verbitterde moeder van Chris) doen de film ook geen goed. Eén ster.

Cast
Naast Alexandra Shipp (Love, Simon), Nicholas Hamilton (It Chapter Two), DeRon Horton (Dear White People) en Famke Janssen (Primal) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Scott Speer (I Still See You).

Endless draait sinds 24 september in de Nederlands bioscopen. Genre: Drama, Romantiek, Fantasie. Tijdsduur: 95 minuten. IMDb-score: 4,6.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Endless is liefdesverhaal over de grenzen van de dood of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen