Nieuwe uitzending Het coronavirus: feiten en fabels dinsdag te zien op NPO 1

Nieuwe uitzending Het coronavirus: feiten en fabels dinsdag te zien op NPO 1
Vragen over het virus beantwoord

Kijktip :

Het is alweer enkele maanden geleden, maar met de oplopende besmettingscijfers, de strengere regels van het kabinet en de algemene zorgen over het virus heeft de NOS besloten om op dinsdag 6 oktober weer een uitzending van Het coronavirus: feiten en fabels te programmeren. Hierin worden vragen van kijkers beantwoord.

Het coronavirus: feiten en fabels gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Mondkapjes
Met het enigszins verwarrende kabinetsbeleid zijn er in heel Nederland vragen opgerezen over de verschillende maatregelen. Hoe zit het nu precies met de mondkapjesplicht, die er nog altijd niet is? En waarom zijn ze op middelbare scholen wél verplicht? Ook zijn er veel prangende vragen over de testcapaciteit van de Nederlandse GGD's, de stand van zaken bij het bron- en contactonderzoek en de reisadviezen voor andere landen.

Tekst gaat verder onder video's.

Deskundigen
In de uitzending ontvangen presentatoren Winfried Baijens en Saïda Maggé opnieuw een aantal deskundigen op het gebied van het virus, aan wie ze de vragen van de kijkers voorleggen. Die vragen kunnen worden ingestuurd via [email protected] en de social media-kanalen van de NOS (Facebook, Instagram en Twitter).

De special Het coronavirus: feiten en fabels is op dinsdag 6 oktober om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna Het coronavirus: feiten en fabels terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe uitzending Het coronavirus: feiten en fabels dinsdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier