Recensie: After We Collided brengt sexy time en enorme cliffhanger

Recensie: After We Collided brengt sexy time en enorme cliffhanger
Met Josephine Langford en Hero Fiennes-Tiffin

Film :

Vanaf 8 oktober draait de film After We Collided in de Nederlandse bioscopen. Overal ter wereld wachten fans met smart op de tweede After-film, die zeer succesvol was in de bioscoop. Gaat deze sequel de eerste overtreffen of wordt het de Fifty Shades of Meh? Lees hier de filmrecensie van After We Collided.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Liefde door grenzen
Het verhaal van Hardin Scott en Tessa Young gaat verder. Zij verwerken hun break-up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Hun relatie is echter niet zo eenvoudig. Hardin weet dat hij een fout heeft gemaakt, mogelijk de grootste in zijn leven. Een ruzie kan niet vermeden worden. Maar kan hij nog veranderen?

Shane Paul McGhie en Hero Fiennes Tiffin in de film 'After We Collided'

Beoordeling van Gids.tv: ★★
De eerste film After (staat op Netflix) werd nog als 'tienerversie' van Fifty Shades of Grey gezien, maar daar is in dit iets pikantere tweede deel (kijkwijzer 12+) niets meer van te merken. Het stramien: veel vrijen en vloeken en weinig verhaal. Toch blijft het allemaal vrij smaakvol en netjes, met aardige rollen voor de beeldschone Josephine Langford en bad boy Hero Fiennes-Tiffin. Jammer dat het verhaal wat doorkabbelt, en niet echt spannend wordt. Wel zit er wederom een goede cliffhanger in. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de After-fans nog een derde én vierde film mogen verwachten (After We Fell en After Ever Happy), gebaseerd op de succesvolle boeken van Anna Todd. Twee sterren.

Cast
Naast Hero Fiennes Tiffin (The Silencing) en Josephine Langford (Wish Upon) is ook Dylan Sprouse (The Astronaut's Wife) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Roger Kumble (The Sweetest Thing).

After We Collided is vanaf 8 oktober 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien. Genre: Romantiek, Drama. Tijdsduur: 106 minuten. IMDb-score: 5,3.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: After We Collided brengt sexy time en enorme cliffhanger of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier