Dinsdag in Crisis in de tent: coronavirus is ramp voor uniek concept

Dinsdag in Crisis in de tent: coronavirus is ramp voor uniek concept
Koken met biologische producten

Kijktip :

Ook deze week is er weer een nieuwe aflevering van het aangrijpende programma Crisis in de tent te zien op SBS6, waarin Herman den Blijker en Annemarie van Gaal noodlijdende horecazaken te hulp schieten. Deze week zien ze hoe de coronacrisis voor het bijzondere concept van Gülnaz Aslan rampzalig heeft uitgepakt.

Crisis in de tent gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Biologische producten
Gülnaz runde al vijftien jaar met veel succes een cateringbedrijf toen ze in november 2019 besloot het roer om te gooien. Met Ana's Lams Dis introduceerde ze een nieuw concept, dat volledig op biologische producten gestoeld is. Op een knisperend haarvuur bereidt ze midden in haar zaak Texels lam. Het unieke concept sluit goed aan in Utrecht, maar dan komt het coronavirus om de hoek kijken. Door de anderhalve meter-maatregel kan Gülnaz nog maar de helft van haar tafeltjes vullen.

Gemeente
De omzet daalt drastisch, maar Gülnaz heeft een idee: voor haar restaurant wil ze een terras maken. Vanwege werkzaamheden ligt de straat toch open en dus kan ze mooi wat extra tafels kwijt, maar de gemeente gaat hier niet mee akkoord: ze moet de tafels weer weghalen. De ramp is compleet als blijkt dat haar restaurant aan de smerigste steeg van Utrecht grenst. Ook nu werkt de gemeente niet mee: ze weigeren het steegje op te knappen.

Crisis in de tent is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Crisis in de tent terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Crisis in de tent: coronavirus is ramp voor uniek concept of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier