Spannende Gouden Kalf-winnaar Bumperkleef staat nu op Netflix

Spannende Gouden Kalf-winnaar Bumperkleef staat nu op Netflix
Met Jeroen Spitzenberger en Anniek Pheifer

Kijktip :

Sinds 1 oktober staat de film Bumperkleef op Netflix. Met vijf nominaties en één dikke Gouden Kalf op zak voor Beste geluid is deze vermakelijke thriller een terechte winnaar. Fasten your seat-belts want Bumperkleef is nu beschikbaar op Netflix.

Lees hier onze filmrecensie van Bumperkleef.

Paniek op de snelweg
Bumperkleef gaat over vader Hans, een zelfverzekerde en ietwat eigenwijze man die met zijn gezin op weg is naar zijn ouders. Te laat van huis vertrokken en redelijk gestresst begint Hans op de snelweg te bumperkleven achter een wit bestelbusje. Hierdoor ontstaat een bizarre verkeersruzie die al snel volledig escaleert in een bloedstollende achtervolging. De familie is nergens meer veilig en wordt langzaam paranoïde van alle witte busjes op de weg.

Jeroen Spitzenberger in de film 'Bumperkleef'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Met vooral lovende kritieken van de Nederlandse pers is de thriller Bumperkleef een verademing tussen de overkill aan zoetsappige romcoms die ons landje rijk is. Een bij vlagen bloedstollende film die punten scoort met de humor en paniek - en zelfs een vleugje horror. Het verhaal is misschien wat simpel, maar toch van intelligent niveau. De uitstekende cast wordt geleid door vader Jeroen Spitzenberger, die het gaspendaal soms flink intrapt. Fantastische scènes doen zich voor als de psychopathische schurk (Willem de Wolf) even beheerst als obsessief iedereen op zijn of haar verantwoordelijkheid wenst aan te spreken: in het verkeer, in de opvoeding en wat al niet meer. Vier sterren voor deze bijna perfecte thriller zonder snelheidsbegrenzer.

Cast
Naast Jeroen Spitzenberger (Mannenharten 2) en Anniek Pheifer (Mi Vida) zijn ook Willem de Wolf (Lek) en Truus te Selle (De Heineken ontvoering) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Lodewijk Crijns (Alleen Maar Nette Mensen).

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Bumperkleef is vanaf 1 oktober 2020 op Netflix te zien. Genre: Thriller. Tijdsduur: 85 minuten. IMDb-score 6,0.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spannende Gouden Kalf-winnaar Bumperkleef staat nu op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen