Maandag in Jinek: coronaspecial met o.a. Famke Louise en Diederik Gommers

Maandag in Jinek: coronaspecial met o.a. Famke Louise en Diederik Gommers
De gasten van maandag 5 oktober

Kijktip :

Een half jaar na de uitbraak van het coronavirus is de ziekte met een verwoestende tweede golf bezig, die de maatschappij opnieuw ontwricht. Reden voor Eva Jinek om samen met haar team een speciale corona-uitzending op touw te zetten. Te gast zijn onder anderen Famke Louise en Diederik Gommers.

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - maandag 5 oktober

  • Twee weken na hun veelbesproken ontmoeting schuiven Famke Louise en Diederik Gommers opnieuw aan bij Jinek. De twee hebben onderling veel contact gehad de afgelopen weken en de zangeres heeft inmiddels ook een bezoek gebracht aan het Erasmus MC, daar heeft zij met Gommers gesproken over het virus en de bijbehorende maatregelen. Aan tafel vertellen ze wat die gesprekken hebben opgeleverd.
  • DJ Cem Araci, die ook meedeed aan #ikdoenietmeermee, en andere jongeren zijn ook te gast in de uitzending. Hoe kijken zij nu naar de coronamaatregelen?
  • Tijdens deze special zal RTL Nieuws-anchor Pepijn Crone de coronafeiten op een rij leggen, hij peilde de stemming in Nederland.
  • Verder zullen Ernst Kuipers en burgemeester Ahmed Aboutaleb aanschuiven, en ook viroloog en vaccinontwikkelaar Hanneke Schuitemaker en gedragswetenschapper Michaéla Schippers zijn aanwezig.

De coronaspecial van Jinek is op maandag 5 oktober om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: coronaspecial met o.a. Famke Louise en Diederik Gommers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier