Dinsdag in De Vooravond: Huib Modderkolk over de corona-app

Dinsdag in De Vooravond: Huib Modderkolk over de corona-app
De gasten van dinsdag 6 oktober

Kijktip :

Het moest één van de belangrijkste wapens worden tegen de verspreiding van het coronavirus: de corona-app. Journalist Huib Modderkolk vertelt er vanavond over in De Vooravond. Wie zitten er nog meer aan tafel?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in De Vooravond - dinsdag 6 oktober

  • Oktober heeft zeer typische weersverschijnselen als ribbelwolken en omgekeerde regenbogen. Weerman Peter Kuipers Munneke geeft uitleg.
  • Na maanden gesteggel stemde de Eerste Kamer vandaag voor de corona-app. Aan tafel: Huib Modderkolk.
  • In 2050 leven we waarschijnlijk met zeven miljard mensen in steden. Architect Winy Maas en Anna Gimbrère bespreken de stad van de toekomst.
  • Jules en Finn zijn te zien in het nieuwe seizoen van het tv-programma Hij is een Zij. We bespreken hun transitie van vrouw naar man.
  • Het Nederlands Blazers Ensemble en de Vlaamse kinderboekenschrijver Bart Moeyaert staan op het podium met De Schepping, het meesterwerk van Haydn.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in De Vooravond: Huib Modderkolk over de corona-app of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV