Dinsdag in Jinek: Frits Sissing over spectaculaire ontdekking Tussen Kunst en Kitsch

Dinsdag in Jinek: Frits Sissing over spectaculaire ontdekking Tussen Kunst en Kitsch
De gasten van dinsdag 6 oktober

Kijktip :

Tussen Kunst en Kitsch bestaat 35 jaar. Elke week kijken miljoenen mensen naar het programma. Wat is toch het geheim? Frits Sissing vertelt erover én over wel een heel bijzondere ontdekking van komend seizoen. Wie zijn er nog meer te gast bij Jinek?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - dinsdag 6 oktober

  • Het is hét taboe op het Binnenhof: bedreigde politici. haatreacties op sociale media nemen toe, en de sfeer rondom demonstraties tegen de coronamaatregelen wordt grimmiger en grimmiger. Verslaggever Jair Ferwerda ging met de politici in gesprek. Wouter de Winther schuift vanavond aan om hierover door te praten.
  • Miljoenen mensen zitten met ingehouden adem op de bank te kijken naar rommel van zolder dat opeens duizenden euro's op kan leveren. Van een Rembrandt ets tot een historische wc-pot of een bierglas ter waarde van 85.000 euro. Het aankomende seizoen deed niet onder, want er is met recht een parel gevonden. Frits Sissing schuift aan.
  • Badr Hari is te gast. Vorig jaar zagen miljoenen mensen hoe hij in tranen de ring moest verlaten, nadat zijn enkelbanden waren afgescheurd in het gevecht tegen Rico Verhoeven. Maar nu is hij er weer helemaal klaar voor: volgende maand staat hij in Rotterdam tegenover Benny Adegbuyi.

De coronaspecial van Jinek is op maandag 5 oktober om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Jinek: Frits Sissing over spectaculaire ontdekking Tussen Kunst en Kitsch of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV