Hoe laat is het debat tussen Mike Pence en Kamala Harris live op tv?

Hoe laat is het debat tussen Mike Pence en Kamala Harris live op tv?
Vice-presidentieel debat belooft vuurwerk

Kijktip :

Waar normaal gesproken het debat tussen vice-presidentskandidaten weinig aandacht krijgt is dat dit jaar wel anders. Net zoals al het andere nieuws rondom Trump, is er ook veel aandacht voor het treffen van Mike Pence en Kamala Harris. CNN zendt het hele debat live uit, vanaf 03:00 uur Nederlandse tijd.

Salt Lake City
De twee politici kruisen de degens vanavond in de Universiteit van Utah, in Salt Lake City. Waar Pence (61), de republikeinse kandidaat, te boek staat als een rustige spreker kunnen we wellicht van Harris wat meer vuurwerk verwachten. De 55-jarige senator staat bekend om haar enigszins agressieve ondervragingstechnieken dus het is afwachten hoe haar tegenstander daar op gaat reageren.

Achter plexiglas?
Er is het nodige te doen om de coronamaatregelen rondom het debat. Na de besmetting van Trump wordt er geen enkel risico meer genomen en zouden de twee zelfs tussen plexiglas het gesprek met elkaar aangaan, al wordt dat laatste sinds woensdagochtend weer tegengesproken door het team van Pence: er zouden genoeg andere voorzorgsmaatregelen zijn genomen.

Het hele debat wordt woensdagnacht live uitgezonden op CNN, vanaf 03:00 uur. Je kunt ook het debat bekijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoe laat is het debat tussen Mike Pence en Kamala Harris live op tv? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier