Gouden Televizier-Ring Gala 2020 donderdag 8 oktober live te zien op NPO 1

Gouden Televizier-Ring Gala 2020 donderdag 8 oktober live te zien op NPO 1
Wie gaan er met de prijzen naar huis?

Kijktip :

Op donderdag 8 oktober is het weer tijd voor het jaarlijkse televisiefeestje van Nederland. Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala worden de beste programma's, presentatoren en presentatrices van het afgelopen jaar in het zonnetje gezet. Welk programma volgt Chateau Meiland op als winnaar van de felbegeerde Ring?

Je kunt het Gouden Televizier-Ring Gala 2020 LIVE kijken via Gids.tv.

Publieksprijs
De Gouden Televizier-Ring is de belangrijkste publieksprijs voor televisieprogramma's in Nederland. In tegenstelling tot de Zilveren Nipkow Schijf, die wordt uitgereikt door een vakjury, mag het publiek bij het Gouden Televizier-Ring Gala bepalen wie de prijzen winnen. De winnaars van de meeste categorieën zijn al bepaald en worden tijdens de liveshow bekendgemaakt, maar voor de winnaar van de Ring kan nog gestemd worden tijdens de uitzending. Het gala wordt gepresenteerd door Frits Sissing en Dionne Stax.

Tekst gaat verder onder video's.

Bekijk het volledige overzicht van alle Televizier-Ring genomineerden.

Kanshebbers
Net als elk jaar zijn er weer drie programma's genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Dit jaar zijn dat Beste Zangers (AVROTROS), Nick, Simon & Kees: Homeward Bound (AVROTROS) en Over mijn lijk (BNNVARA). Presentator Tim Hofman zorgde voor een unicum in de geschiedenis van het Gouden Televizier-Ring Gala door in drie categorieën een nominatie in de wacht te slepen: voor de Gouden Televizier-Ring (Over mijn lijk), Televizier-Ster Presentator en Televizier-Ster Online Videoserie (#BOOS).

Gouden Televizier-Ring Gala gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is op donderdag 8 oktober vanaf 20.55 uur live te zien op NPO 1. Je kunt daarna de uitzending van het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gouden Televizier-Ring Gala 2020 donderdag 8 oktober live te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV