Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa zie je vrijdag op SBS6

Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa zie je vrijdag op SBS6
Afscheid van markante familie

Kijktip :

Op vrijdag 9 oktober nemen we (voorlopig?) afscheid van de markante familie Gillis, die centraal stond in de realityserie Familie Gillis: massa is kassa. We deelden lief en leed met vakantieparkenmagnaat Peter Gillis en zijn gezin, en deze week is te zien hoe het hoogseizoen op zijn einde loopt.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Familiebedrijf
De afgelopen weken kregen we een kijkje in het familiebedrijf en privéleven van Peter Gillis. Samen met zijn twee zonen Ruud en Mark en dochter Inge runt hij De Oostappen Groep Vakantieparken, een miljoenenbusiness waar jaarlijks duizenden mensen van genieten. Ook Peters dertig jaar jongere vriendin Nicol staat hem waar mogelijk bij. Naast de zakelijke kant kregen we ook het privéleven van Peter te zien in een tijd waarin de coronacrisis keihard toesloeg.

Tekst gaat verder onder video's.

Afscheid
In de laatste aflevering van Familie Gillis: massa is kassa is te zien hoe de meeste bezoekers van zijn vakantieparken afscheid nemen en weer huiswaarts keren. Het hoogseizoen is definitief voorbij en dus is het tijd voor het grote onderhoud. Ook worden er alweer voorbereidingen getroffen voor het nieuwe seizoen. Verder is te zien hoe Peter gaat sporten met zijn goede vriend Frans Duijts, en hij trakteert Nicole op een verrassend romantisch uitje.

De slotaflevering van Familie Gillis: massa is kassa is op vrijdag 9 oktober om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa zie je vrijdag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier