Woensdag in Jinek: Peter R. de Vries vertelt over de zaak-Nicky Verstappen

Woensdag in Jinek: Peter R. de Vries vertelt over de zaak-Nicky Verstappen
De gasten van woensdag 7 oktober

Kijktip :

Het is de meest besproken rechtszaak van de laatste weken: het proces tegen Jos B., de verdachte van de moord op Nicky Verstappen. Vandaag kwam Nicky's familie aan het woord en hun vertrouwenspersoon, Peter R. de Vries, vertelt erover bij Jinek. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - woensdag 7 oktober

  • Sanne Hans, vooral bekend als Miss Montreal, switchte met haar muziek helemaal naar het Nederlands. En dat dit ongelooflijk goed bij haar past, is direct te merken! Ze scoort een hit met ‘Door de wind’, een cover van Stef Bos. Vanavond vertelt ze over dit nummer en speelt ze live!
  • Het was de vierde dag in de strafzaak tegen Jos B. En het werd een hele emotionele dag, want de familie van Nicky Verstappen kwam aan het woord. Jos B. staat terecht voor het misbruiken en doden van de 11-jarige Nicky, nu tweeëntwintig jaar geleden. Vol boosheid, verdriet en afschuw richtte de familie zich vandaag tot Jos B. We praten over strafzaak met de woordvoerder van de familie Verstappen: Peter R. de Vries.
  • De nieuwe sneltest is betrouwbaar genoeg om te gebruiken. Binnen een kwartier kunnen we straks weten of we besmet zijn met het coronavirus. Maar hoe werkt zo’n test? En is het net zo betrouwbaar als de oude testen? We spreken het vanavond met arts-microbioloog Jean-Luc Murk.
  • Er is veel kritiek op het zwalkende coronabeleid van het kabinet. Wie heeft de regie? We bespreken het met Sven Kockelmann en Jeroen Smit. En als gevolg van de tweede coronagolf moeten ziekenhuizen opnieuw zorg afschalen. Cardioloog Wilco Tanis van het HagaZiekenhuis maakt zich grote zorgen en schuift aan.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV