Vanavond op tv: Gouden Televizier-Ring Gala en een perfect kasteel in Chateau Meiland

Vanavond op tv: Gouden Televizier-Ring Gala en een perfect kasteel in Chateau Meiland
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 8 oktober

Kijktip :

Eén van de belangrijkste televisie-avonden van het jaar staat weer voor de deur, want vanavond wordt de Gouden Televizier-Ring uitgereikt. Het Gala is live te volgen op NPO 1. Verder onder meer een perfect kasteel in Chateau Meiland. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 8 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Chateau Meiland: kasteel moet perfect zijn

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Chateau Meiland zetten Martien Meiland en zijn familie alles op alles om de perfecte eerste indruk voor de kijkers in het kasteel kunnen maken. De eerste kijkers zijn in aantocht - iedereen op het chateau is druk in de weer om de laatste klusjes in orde te maken. Je krijgt maar één kans op een eerste indruk, dus moet het kasteel schoon, opgeruimd en perfect ingericht zijn. Het is een race tegen de klok. Op de valreep besluit Martien dat nog één detail ontbreekt: de geur. Het hele huis dient te worden geparfumeerd.


Zembla: geweld Noord-Ierland na Brexit?

NPO 2
20:35 uur

In deze aflevering onderzoekt Zembla of de Brexit de lont in het Noord-Ierse kruitvat is, waardoor het land opnieuw met geweld te maken krijgt. 'Dissidente republikeinen' in Noord-Ierland vertellen dat de strijd nog niet voorbij is en dat de brexit 'zal leiden tot aanvallen op grensinstallaties'. Nu de brexit een feit is, dreigt de scheidslijn tussen het Britse Noorden en Ierland terug te keren. Een provocatie in de ogen van radicale republikeinen, omdat het de door hen zo gehate opdeling van Ierland bevestigt.


Live: Rodelopershow Gouden Televizier-Ring Gala

NPO 1
20:35 uur

Britt Dekker en Maik de Boer presenteren de rodelopershow voorafgaand aan het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Britt gaat in gesprek met de kanshebbers voor de belangrijkste televisieprijzen van Nederland. Lifestyle-deskundige Maik de Boer houdt zich bezig met wat de tv-sterren dragen. Bekijk ook het overzicht van alle Televizier-Ring-nominaties.


Docu: De onbegrijpelijke dood van Mitchel

NPO 3
20:55 uur

Op 30 mei 2016 kwam er een einde aan het leven van Mitchel Winters. Hij was nog maar 21 jaar. Mitchel liet zich doodschieten in een park in Schiedam. In de documentaire De onbegrijpelijke dood van Mitchel proberen familie, vrienden en betrokkenen vragen te beantwoorden over zijn zelfmoord. Voor zijn dood belde Mitchel zelf 112, omschreef zichzelf als een mogelijke overvaller en liep recht op de toegesnelde agent af die hem waarschuwde te zullen schieten als hij niet zijn handen zou laten zien.


Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2020

NPO 1
20:55 uur

Live-uitzending met de uitreiking van de 55e Gouden Televizier-Ring en de Televizier-Sterren, gepresenteerd door Dionne Stax en Frits Sissing. Daarnaast is er veel aandacht voor de tv-hoogtepunten van het afgelopen jaar. In de jaarlijkste Televizier-Ring-uitzending worden de belangrijkste Nederlandse publieksprijzen voor televisieprogramma's uitgereikt. Hieronder het overzicht van de genomineerden per categorie. Alleen voor de Ring voor het beste programma kun je tijdens de uitzending nog stemmen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Gouden Televizier-Ring Gala en een perfect kasteel in Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier