Donderdag in De Vooravond: Jesse Klaver over zijn opmerkelijke plan voor 18-jarigen

Donderdag in De Vooravond: Jesse Klaver over zijn opmerkelijke plan voor 18-jarigen
De gasten van donderdag 8 oktober

Kijktip :

De verkiezingen zijn in aantocht en dus zetten de partijen alles op alles om stemmen te winnen. GroenLinks-voorman Jesse Klaver vertelt vanavond over het opmerkelijke en controversiële plan van zijn partij om alle 18-jarigen 10.000 euro te geven. Wie schuiven er nog meer aan?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in De Vooravond - 8 oktober

  • Een gedurfd plan: jongeren in Nederland moeten op hun 18e verjaardag 10.000 euro op hun rekening gestort krijgen, betaald middels belasting op de rijken.Jesse Klaver bespreekt het plan van GroenLinks.
  • Strafrechtadvocaat Meike Lubbers bespreekt de strafeis tegen Jos B., verdachte in de zaak van de moord op Nicky Verstappen.
  • Martijn Koning en Edson da Graça zijn groot fan van comedian Jerry Seinfeld. De legende heeft zijn beste werk gebundeld in het boek Is this anything?, in het Nederlands vertaald als Is dit wat?
  • Een nieuwe editie van onze geschiedenisrubriek! We duiken de geschiedenisboeken in met onze drie leraren: Marike Barendse, Tim Jacobs en Lucelle Comvalius. Thema deze keer: heksenvervolging.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De Vooravond: Jesse Klaver over zijn opmerkelijke plan voor 18-jarigen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier