Grote finale Hit the Road zaterdag 10 oktober te zien op SBS6

Grote finale Hit the Road zaterdag 10 oktober te zien op SBS6
Wie wint ontroerend zangprogramma?

Kijktip :

Op zaterdag 10 oktober komt het ontroerende zangprogramma Hit the Road tot een climax. In de grote finale, die in een studio plaatsvindt in plaats van in de auto, wordt bekend wie de winnaar van het programma wordt en naar huis rijdt in een gloednieuwe auto. De finale wordt gepresenteerd door Johnny de Mol.

Hit the Road gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Muzikale roadtrip
Het eerste onderdeel van het programma Hit the Road bestond uit een aantal uitzendingen waarin de juryleden (Gordon, Edsilia Rombley, Roel van Velzen en Nick & Simon) onbekende zangers uit het hele land oppikten. De auditanten vertelden voor hun auditie een bijzonder verhaal, en zongen een lied dat daar bij paste. In totaal bleven er acht zangers en zangeressen over, die in de grote finale het podium in de Hangaar in Katwijk mogen betreden voor een laatste spetterende optreden.

Tekst gaat verder onder video's.

Verhalen
In de finale blikken de finalisten samen met hun chauffeurs terug op hun bijzondere avontuur en komen hun verhalen nog één keer aan bod. Van body positivity tot een angststoornis: elke deelnemer stelt zich kwetsbaar op voor het publiek en de jury. Dit keer treden ze namelijk voor het eerst voor de andere juryleden op. Na het optreden krijgen de finalisten cijfers van de jury voor hun verhaal én het liedje. Gordon is door omstandigheden afwezig en daarom vangt Simon Keizer zijn team op.

De finale van Hit the Road is op zaterdag 10 oktober om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hit the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Grote finale Hit the Road zaterdag 10 oktober te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen